Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Huawei óra párosítása Samsung eszközzel

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-08-2023 08:58 AM)
21535 Megtekintések
Members_ZZUQeTL
First Poster
Beállítások

Sziasztok!

A minap a következő problémába ütköztem: Honor Band 5 okoskarkötőmet akartam párosítani Samsung Galaxy A50 telefonommal. Az órához letöltőttem a Huawei Health alkalmazást is, de az alkalmazás nem akarja lefrissíteni az eszközöket, így nem tudtam párosítani a telefont az órával, mivel így nem adta ki lehetőségnek. Egy órás kutakodás után találtam egy olyan opciót, hogy le kell hozzá tölteni a Huawei Mobile Service alkalmazást is, ami segítene a működésben, de miután letöltöm nem engedi megnyitni, akárhonnan töltöm le. Valakinek esetleg van valami ötlete, hogy tudnám csatlakoztatni a két eszközt egymáshoz vagy veszett ügy?

17 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Miután letöltötted a HMS-t, a Health-ben ugyanúgy sikertelen a frissítés?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Megoldás
Szaju
Explorer
Beállítások
https://appgallery.cloud.huawei.com/appdl/C10414141
Bocsánat, ezt akartam küldeni, innen kell letölteni, és akkor látja az új készüléket.
0 tetszik
viktoria19860809
First Poster
Beállítások
Sziasztok .nekem huawei gt2e van órám tudom e párosítani őket?lehetőség keppen nem dobja fel az órát h lehetne.
0 tetszik
Fannus98
First Poster
Beállítások
Sziasztok! Van egy nagyon jó huawei okosórám. Az előzö telefonomhoz(samsung) tudtam csatlakoztatni úgy h letöltöttem egy huawei alkalmazást.. most vettem egy újjabb telefont szintén samsung de, az alkalmazast nem talalálom, csak gagyi verziókat.. amikkel nem megyek semmire.. valaki tud vakami megoldást? (Azon kívül h lecserélem az órámat)
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia, 

Töltsd le az app galery-t innen, telepítsd, és utána a Huawei Health appot. 

krisztina23
First Poster
Beállítások
Ezt szeretném csatlakoztatni a telomra de nem megy 20230611_161753_1000001757_1686493075.jpg
0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szép profitot raktak a maximum 5 dolláros mennyiségi kínai termékre, nem mondom. 😃

Az említett készülék egyébként Bluetooth-on keresztül csatlakozik és az alábbi alkalmazások tudják menedzselni a rögzített értékeket:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
heni85
Student
Beállítások

Sziasztok!
Van egy Huawei band 6-EDB okoskarkötőm, amíg nem tudok párosítani a samsung galaxy a71-es telefonommal. Már letöltöttem az AppGallery alkalmazást vmint a hms cafeteria is, de nem tudom. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Letöltötted a Huawei Health appot? 
https://www.youtube.com/watch?v=sLbZUo6_NfE