Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Párosítási probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-12-2020 10:31 AM)
1016 Megtekintések
gregtoth
Student
Beállítások
 Az alábbi problémával állok szemben: Egy újonnan vásárolt Samsung Galaxy Active okosórát szerettem volna csatlakoztatni egy Huawei P8 Lite készülékhez. Telepítettem a Wearable alkalmazást, az órához tartozó bővítményt (Wearable Active Plugin) és a Samsung Accessory Service alkalmazást is. Megkezdtem a Wearable alkalmazáson keresztüli párosítást, majd ez a folyamat a csatolt képem látható helyen megállt. Nem lép tovább. Megpróbáltam az összes említett alkalmázás adatait törölni, majd újból nekifutni a párosításnak, ez többszöri próbálkozásra sem sikerült. Van egy Samsung Galaxy S8 készülék a családban, azzal minden probléma nékül lehet párosítani az órát. A Huawei telefon bluetooth-ával sincs probléma, mert más bluetooth eszközt lehet hozzá párosítani. Van valamilyen ötletetek, hogy hogyan lehetne megpróbálni orvosolni a problémát?

image

5 Válaszok
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Ez a lépés Samsung eszközökön is eltart egy darabik.
Első lépésben a telefon BT beállításait próbálnám meg resetleni, illetve lecsatlakoztatni az eseteges többi BT eszközt.

Üdv,
Soma

gregtoth
Student
Beállítások
Köszönöm szépen a tippeket! Tegnap egész éjjel hagytam, hátha sikerül neki párososodni, nem sikerült neki sajnos 7 óra alatt. Nem volt csatlakoztatva más eszköz a telefonhoz a párosítás idején. De a bluetooth beállításokat még nem reseteltem. Megpróbálok még egyszer nekifutni!😊
Szaju
Explorer
Beállítások
Nekem is ugyanitt áll meg, nem tud kapcsolódni a Galaxy Fite karkötőmmel. Én is próbáltam már mindent újra indítani, hálózati visszaállítást is csináltam, de egyáltalán nem látja az eszközt. Minden mást simán tudok párosítani.
csakany rita
First Poster
Beállítások

Sziasztok vettem ma egy Honor Band 5 okos órát és a Samsung telefonra nem csatlakozik de a boltba azt mondták minden telefonra jó hogy lehet beállítani hozzá!

0 tetszik
Stevven
First Poster
Beállítások
Nekem watch 4 okosórám csinálja,voszont ott párosít,majd mikor megadom neki a samsung accountomat,vagy kihagyom.
Hibát ír ki1727800721618.jpg
0 tetszik