Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Pay hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-07-2023 07:32 PM)
976 Megtekintések
Panaro
Explorer
Beállítások
Újabban problémám akadt a Goggle Pay fizetéssel Galaxy Watch5 órán. Eddig tökéletesen működött. Néhány hete azt írja ki a Google Wallet megnyitásakor, hogy "A Google Pay bevezetésére még nem került sor ezen a helyen" . Ha újra telepítem Google Wallet alkalmazást, megint működik minden. Kb. egy napig. Aztán megint leáll, és már idézett mondatot írja ki. Aztán ha megint törlöm és telepítem, ismét tudok vele fizetni stb. stb. stb. 

A telefonon (S20 Fe SD) továbbra is tökéletesen működik. 

Más is tapasztalta ugyanezt a hibát? Mi lehet a megoldás? Várjak az app frissítésére, hátha az megoldja? 
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Továbbra is működik rendesen a Google Wallet az órádon ?
0 tetszik
Panaro
Explorer
Beállítások
Köszönöm kérdésed, egyelőre nincs vele gond.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Remek.🙂
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Azóta mik a tapasztalatok?🙂
0 tetszik
Panaro
Explorer
Beállítások
Köszönöm az érdeklődést. Azóta működik.Csak a korabban már megszokott apróságok (pl. Lidlben nem mindig tudok vele fizetni).
0 tetszik
szekami
First Poster
Beállítások
Sziasztok. Nekem is watch 5 oram van, 2 honapja vettem, es azota folyamatosan ezt a hibat kapom, vagy csak egyszeruen nem enged fizetni csak sokadik probalkozasra, mikor mar a pinkodot is keri. Parnaponta ujratelepitem a wallet alkalmazast, vagy force leallitom es akkor megint mukodik egy par fizetesre. Nagyon zavaro,mert teljesen megbizhatatlan.
0 tetszik
Panaro
Explorer
Beállítások
Érdekes, hogy vannak olyan terminálok, ahol gyakrabban van, volt hiba (Lidl). Néha a kártyát is újra kell regisztrálnom. De nekem a fenti teljes használhatatlanság szerencsére elmúlt.
Members_Jc8Or1N
First Poster
Beállítások

Nekem sem tökéletes finoman szólva. Galaxy Watch 6C. Kb minden 3-4. fizetéskor, miután már érintettem a terminálhoz nem megy a fizetés, kéri a feloldó kódot. Megadom újra érintem és ismét ugyan ez van, 2-3. feloldás után azt írja az óra érintsem újra a terminálhoz, ekkor már jó. De ez így elég idegesítő. Mi lehet a gond?

0 tetszik
Panaro
Explorer
Beállítások
Nekem a Wear OS 4-re frissülés óta csak egyszer jött elő a hiba, azóta rendben működik. A verzióváltás nálam mást rontott el, vagy legalábbis tett instabillá. 😁
0 tetszik
okosora
First Poster
Beállítások
Sziasztok tudja valaki miért nem tudom beálitani watch 6 clasik orán kártyás fizetést
0 tetszik