Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Google Pay hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-07-2023 11:21 AM)
543 Megtekintések
Panaro
Explorer
Beállítások
Újabban problémám akadt a Goggle Pay fizetéssel Galaxy Watch5 órán. Eddig tökéletesen működött. Néhány hete azt írja ki a Google Wallet megnyitásakor, hogy "A Google Pay bevezetésére még nem került sor ezen a helyen" . Ha újra telepítem Google Wallet alkalmazást, megint működik minden. Kb. egy napig. Aztán megint leáll, és már idézett mondatot írja ki. Aztán ha megint törlöm és telepítem, ismét tudok vele fizetni stb. stb. stb. 

A telefonon (S20 Fe SD) továbbra is tökéletesen működik. 

Más is tapasztalta ugyanezt a hibát? Mi lehet a megoldás? Várjak az app frissítésére, hátha az megoldja? 
0 tetszik
20 Válaszok
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Valószínűleg a Google részéről lehet probléma, voltak már hasonló jelenségek, idővel megoldódott a probléma.
Galaxy Watch4 Classic órán nálam nincs gond vele.
Panaro
Explorer
Beállítások
Köszi. Akkor várok. Esetleg írok a Google-nak. Max. csinálok egy hard resetet az órán ha nyár végéig nem oldódik meg. Köszi még egyszer.
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Jó ötlet ha írsz a Google supportnak, hátha látnak valamit a hiba kapcsán.
Panaro
Explorer
Beállítások
Köszi, posztoltam. Hátha. Ha sikerül, felteszem nekik a Family Linkes kérdésemet is. 🙂
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Emlékszem, amikor a Galaxy Watch4 széria kapcsán volt egy 2-3 hétig elhúzódó gond a Google részéről.
Jeleztem a problémát a support felé, aztán amikor megoldották kaptam visszajelzést róla.
Panaro
Explorer
Beállítások
Egyelőre nem válaszoltak, de ma reggel újra telepítés nélkül elkezdett működni. 🙂
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Panaro 

Szia,

Várjuk a fejleményeket. 

AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Akkor lehet megoldódott részükről a probléma.🙂
Panaro
Explorer
Beállítások
Nyugtával dicsérjük a napot. Vagy más adóügyi bizonylattal, ha már úgyis fizetési műveletről van szó. De ezen felbuzdulva írtam Family Link problémáról is nekik. 🙃