Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy Watch Ultra gmail hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 15-08-2024 03:16 PM)
171 Megtekintések
Ton62
First Poster
Beállítások
Sziasztok, 

GW Ultra vásárlásom volt és ez a hiba számomra nagyon fontos funkció hiánya.
Egyik Gmail fiókom értesítései sem érkeznek meg. Minden más funkció működik, SMS, Viber, Google és push üzenetek mindegyike látható az órán, csak a Gmail üzenetek nem. Wear manager-ben természetesen bekapcsolva a Gmail fiókok értesítése, illetve minden engedélyezve telefonon az órának és Wear 7 manager-nek. Eddigi összes Galaxy watch volt nálam, IT ügyekben sincs hendikepem, de soha nem fordult elő ilyen, egy alapvető értesítéssel. Hozzáteszem minden elérhető frissítést letöltöttem órára és Wear app-ra. 4 alkalommal visszaállítottam gyári állapotot az órán, tiszta telepítéssel és nem mentett adatokkal kapcsolódva. Samsung.hu terméktámogatást és szervizeiket is hívtam, persze csak elbeszéltek mellettem és nagyon butusnak néztek... Pl. egyik alkalommal javasolták a kapcsolatfelvételt Google céggel, vagy cseréljek telefont. Erre megkérdeztem a másik meglévő 5 Pro és 6 Classic esetén miért működik tökéletesen csere és Google kapcsolatfelvétel nélkül, mire csak hümmögtek zavartan. 
Ez biztos, hogy nem hardveres hanem szoftver, vagy OS hiba, egyébként külföldi blogok tele vannak ugyanezzel a hibával. 
Valakinek van ilyen gondja, vagy tudomása ilyenről?

Köszönöm előre is, üdvözlet Mindenkinek 

0 tetszik
2 Válaszok
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Szia!

A szitu az, hogy igazad van. Nekem ma érkezett meg a Watch Ultra és rögtön ezzel szembesültem. Előtte volt Watch 6 és Watch 6 Classic, egyiknél sem volt számomra probléma a Gmail értesítéseit megkapni. 

Sőt, az Amazfit Falcon sportórám is megkapja a Zepp alkalmazás beállítása után. 

Továbbmegyek: hiába telepíted a Gmail alkalmazást az órára, csak akkor frissül, ha manuálisan belépsz az órán a  fiókodba és frissíted. Akkor már mutatja, mi jött, de az ember nem ezért fizet az okosóráért, ráadásul ennyit, amit mondjuk egy Zeblaze is tud. 

A Watch 6 LTE-re megjött minden értesítés, még a munkahelyi fiókom levelei is. 

Én egyetlen módot találtam arra, hogy kapjak Gmail értesítést, vagyis hogy jöjjön a  fiókomba, ami az órán is megjelenik. Felvettem Microsoft Outlookba a gmailes címemet, majd kerestem egy olyan számlapot, ahol ikonként kitehettem az Outlook alkalmazást és akkor mutatta számmal, ha jött valami, de fel nem ébreszti az órát és nem jelenik meg a képernyőn, a számlapon az értesítés, hiába van beállítva. 

Ez így számomra "csak" egy sportóra, az meg már van. 

Jah, a  hab a tortán. Új értesítésként mutatja az Outlook a gmailes új emaileket, de ha belépsz a Beérkezett üzenetek alá, ott egy piros felkiáltójel fogad, hogy előbb vegyél fel a telefonon egy mail fiókot. No comment. Fel van véve 3 is. 

Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam mondani. 

0 tetszik
AlexDemko
Helping Hand
Beállítások

Update: ilyet még nem láttam, lehet energiaspórolás, az akkuidő miatt van, de ha felveszed a karodra az órát, azonnal megjönnek az értesítések!

Egyik okosóránál sem tapasztaltam még ilyet, mindegyikre megjött, ha úgy állítottam be akkor is, ha az asztalon pihent, itt nem. A karodon kell lennie és akkor a gmailes értesítések is megjönnek. 

Az már más kérdés, hogy mindegy, felveszed-e az órát a Gmail még mindig üresnek látja a Beérkezett üzenetek mappát az órán és azt mondja vegyek fel fiókot telefonon.....

0 tetszik