dátum: 15-08-2024 03:16 PM
dátum: 16-08-2024 06:47 PM
Szia!
A szitu az, hogy igazad van. Nekem ma érkezett meg a Watch Ultra és rögtön ezzel szembesültem. Előtte volt Watch 6 és Watch 6 Classic, egyiknél sem volt számomra probléma a Gmail értesítéseit megkapni.
Sőt, az Amazfit Falcon sportórám is megkapja a Zepp alkalmazás beállítása után.
Továbbmegyek: hiába telepíted a Gmail alkalmazást az órára, csak akkor frissül, ha manuálisan belépsz az órán a fiókodba és frissíted. Akkor már mutatja, mi jött, de az ember nem ezért fizet az okosóráért, ráadásul ennyit, amit mondjuk egy Zeblaze is tud.
A Watch 6 LTE-re megjött minden értesítés, még a munkahelyi fiókom levelei is.
Én egyetlen módot találtam arra, hogy kapjak Gmail értesítést, vagyis hogy jöjjön a fiókomba, ami az órán is megjelenik. Felvettem Microsoft Outlookba a gmailes címemet, majd kerestem egy olyan számlapot, ahol ikonként kitehettem az Outlook alkalmazást és akkor mutatta számmal, ha jött valami, de fel nem ébreszti az órát és nem jelenik meg a képernyőn, a számlapon az értesítés, hiába van beállítva.
Ez így számomra "csak" egy sportóra, az meg már van.
Jah, a hab a tortán. Új értesítésként mutatja az Outlook a gmailes új emaileket, de ha belépsz a Beérkezett üzenetek alá, ott egy piros felkiáltójel fogad, hogy előbb vegyél fel a telefonon egy mail fiókot. No comment. Fel van véve 3 is.
Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam mondani.
dátum: 17-08-2024 08:27 AM
Update: ilyet még nem láttam, lehet energiaspórolás, az akkuidő miatt van, de ha felveszed a karodra az órát, azonnal megjönnek az értesítések!
Egyik okosóránál sem tapasztaltam még ilyet, mindegyikre megjött, ha úgy állítottam be akkor is, ha az asztalon pihent, itt nem. A karodon kell lennie és akkor a gmailes értesítések is megjönnek.
Az már más kérdés, hogy mindegy, felveszed-e az órát a Gmail még mindig üresnek látja a Beérkezett üzenetek mappát az órán és azt mondja vegyek fel fiókot telefonon.....