Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vypadky zvuku na QE65Q90RAT

(Téma vytvořeno: 08-04-2020 12:40 AM)
1440 Zobrazení
Patriot99
Explorer
Možnosti

Dobry den, na TV QE65Q90RAT trapi vypadky zvuku u zarizeni, ktere jsou zapojene pres HDMI. Na HDMI mam zpojene setobox od T-mobilu a Xbox One a obe zarizeni maji vypadky zvuku v intervalech 1-2 sekundy po dobu hodiny a nekdy 30minut. Tovarni nastaveni ani pravidelna aktulizace nepomohla, nejaky rady? DIky.

0 Like
16 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Patriot99 

Pokud zkusite zapojit jedno nebo jen druhé zařízení tak problém přetrvává? Zkoušel jste prohodit kabely u zařízení? Případně vyzkoušet všechny HDMi porty. Děkuji za odpověď 

fajnsnek2
Patriot99
Explorer
Možnosti

Vyzkouseny vsechny HDMI porty a i jine kabely, ale problem pretrvava.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Patriot99 Děkuji Vám za odpověď

Tak to bude pravděpodobně na servis. Kontaktujte prosím zákaznickou linku na čísle 800 726 786.  Speciliste s Vámi proberou možnosti opravy Vašeho TV. 

Děkujeme a přejeme brzké vyřešení této situace. 

fajnsnek2
Patriot99
Explorer
Možnosti

Zajimave je, ze to dela jen 30minut az 1 hodinu a po tom case to nedela uz vubec.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Děkujeme za odpověď @Patriot99 

Máte možnost si např. někde půjčit další setopbox, který by jste vyzkoušel - respektive, že to dělá každé zařízení? Pokud pustíte v TV nějakou aplikaci např. You Tube nebo Netlifx, tak Vám zvuk hraje OK ?

Děkuji za odpověď

fajnsnek2
Patriot99
Explorer
Možnosti

Aplikace v TV jedou v pohode, dela kazde zarizeni, ktere je pripojeno pres HDMI. Ted zkousim tento HDMI kabel:  https://www.alza.cz/belkin-ultra-hd-high-speed-8k-hdmi-2-1-kabel-1m-cerny-d5718759.htm.

Zkousim ho na Xboxu One, tak uvidime, spis mi pripada jak by to byla chyba SW v TV.

Patriot99
Explorer
Možnosti

Kabel nepomohl, udelal jsem tovarni reset cele TV a po nastaveni vse slape jak ma. Zvuk zacne vynechavat az po 3x - 4x vypnuti a zapnuti TV. To same se deje i po aktulizaci SW. Jak probehne aktulizace, tak vse jede bez problemu, ale jak TV 3x - 4x vypnu a zapnu, tak zacne zvuk vynechavat. Pripada mi to, jak by byla prehlcena nejakou dobu pamet nebo procesor.

vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

@Patriot99 zkuste prověřit u vašeho providera, zda máte konstatní připojení k WIFI.

V každém případě se můžete brátit na zákaznickou linku.

Mohou provést reset HDMI portů přes vzdálenou správu.°

Hezký večer.

Patriot99
Explorer
Možnosti

Dobry den, Wifi mam stabilni, jeste jsem zkusil stahnout posledni firmware na usb disk a naistalovat, po nainstalovani zvuk stale sekal.... Tak jsem udelal tovarni reset a od te doby zatim jede zvuk v pohode. Po tovarnim resetu by se mela resetovat i HDMI porty mam pravdu? Bude potreba pro vzdalenou spravu mit zapnutou TV? Dekuji.

0 Like