o 10-04-2020 01:54 PM
Zdravím potrebujem poradiť všimol som si že na mojom televízory Samsung Qe75Q70r sa pri každom pohybe keď sa hybne kamera doľava alebo doprava tak sa mi robia dosť veľké fľaky na paneli vidno to hlavne pri športe ako je hokej a futbal vidno to hlavne na bledých farbách je to dosť rušivé na stacionárnom obraze je obraz bez flakov a všimol som si ešte jednu vec že niekedy obrazovka pri niektorých cenách preblikava je to tiež rušivé Veľmi ma to mrzí lebo televízor ma iba štyri dni a ma pekný obraz akurát až na tieto problémy Môžete mi prosím niekto stýmto poradiť? Ďakujem pekne
o 10-04-2020 03:10 PM
Zdravím Community,
@Romannnn jaký používáte režim obrazu?
Mohu vám doporučit test obrazu, najdete ho v menu Podpora-Obraz-Test obrazu.
Pak také můžete vyzkoušet jiný zdroj vysílání, zda to bude obraz poblikávat.
Hezký den.
10-04-2020 03:30 PM - upraveno 11-04-2020 11:20 PM
Ďakujem pekne Skúšal som kadejaké nastavenia dynamický štandardný prirodzený a film Vypol som aj inteligentný režim aj EKO riešenie
fľaky sú stále rovnaké ako som písal pri pohybe majú rovnaký tvar Vždy keď sa hybne kamera doľava doprava myslím si asi že to je chyba panela proste nič nepomáha problém Stále vidím
Čo sa týka Preblikavania Troška sa zmiernilo keď som vypol EKO riešenie a inteligentný mód
Doma mám digitálnu káblovú televíziu a skoro všetky kanály vo Full HD čo sa týka tých fľakov Pozeral som aj 4K videá a fľaky sú stále rovnaké na teste obrazu kde stacionárny obrázok tak fľaky neni vidno iba pri pohybe sú viditeľné fľaky sú viac menej také svetlé niekde aj tmavé Veľmi mi to prekáža
o 11-04-2020 10:56 PM
Zdravím Community,
@Romannnn pokud fkeky přetrvávají, tak se prosím obraťte na ohledně servisu zákaznickou linku.
Hezký večer.