dátum: 09-07-2022 02:04 PM
UE50TU8002KXXH magától ki-be kapcsol folyamatosan ha áram alatt van! Próbáltam gyári visszaállítást csinálni,de amire elkezdené addigra kikapcsol.. körülbelül 10mp közt csinálja ezt... sajnos az áramtalanítás sem segített... 1 hónapja nem volt bekapcsolva,de az előtt hibátlanul működött! Mi lehet a probléma? Esetleg szoftver hiba?
dátum: 23-02-2023 03:56 PM
Szia! A mai nap folyamán nekem is ugyanezt csinálta a televízió. 2020 októberében vásároltam a készüléket, felhívtam a Samsungot, válasz: 2 év garanciát vállal a Samsung ezen felül sajnos önköltséges a buli.
A hiba nálam játék közben jött elő, elsötétült a képernyő majd utána folyamatosan ki-be kapcsolt a készülék. Az egyik ilyen ki-be kapcsolás közben sikerült lefuttatnom a diagnosztikát, a legfrissebb verzió van rajta, illetve a készülék állapota kiváló.
Valószínű, hogy nem szoftver hibája van (ez olcsóbb mulatság lenne) hanem a képernyő szállt el. Egy részt megörültem, hogy mással is ez történt (főleg, hogy majdnem hónapra pontosan jött elő a hiba) mert így tudom, hogy nem nálam van a gond a toronyban, másrészt iszonyat mérges vagyok, hogy egy ilyen drága TV (anno 160 körül vettem) nem bír ki még 3 évet sem. Valószínűleg az lesz, hogy vehetek egy újat, mert nekem nem éri meg 100 ezerért megcsináltatni, de az biztos, hogy az már nem Samsung lesz!
dátum: 11-05-2023 06:33 PM
dátum: 03-07-2023 08:07 AM
UE50TU8002KXXH - 30 hónapos, nem tölti be az operációs rendszert. Próbálkozik, 2 rövid villanással jelzi a hibát és újraindul(na), ha tudna... Ma fogom felhívni a szervízt. Elvileg áramellátási vagy konvergencia panel probléma. Másik szoba, másik konnektor-nem segít. Az eBay-en 50-200$ között mozog a power supply board, a convergence board nem kapható másod kézből...
dátum: 05-07-2023 03:39 PM
Frissítés: LCD panel zárlat -> TV megy a kukába 30 hónap és 170 ezer HUF...
Nem tudom megköszönni a Samsungnak ezt a 800xxx -as sorozatot...
dátum: 04-10-2023 11:51 AM
Úgy látom ez már természetes, nekem is feladta 30 hónapnál, milyen fura. A szerelő azt mondta hogy ezt a szériát nem is próbálják javítani. Kijelző kuka.
Alaplapot meg a belsőt most adtam el 30 ezerért. Most LG nano próbálom
dátum: 13-01-2024 08:53 AM
dátum: 16-01-2024 10:48 PM
Ugyan ez a probléma sőt a dátum is stimmel kb 2,5 éves tv alacsony fényerő beállításon üzemelt és előjött a hiba. Vissza kellene hívni az összes ilyen TV-t garanciába, ha már ennyi ugyan úgy megy tönkre ugyan akkor ott nem "júzer" hiba van... minőség 10/1 röviden.
dátum: 17-01-2024 09:57 PM
Közben egy UPDATE, így 2022. augusztus után:
Garanciálisan kicserélték a panelt a Samsung gyári garancia keretében. (a support résszel mondjuk abszolút meg vagyok elégedve)
Mindent levettek a csere után minimumra a szerelő srácok, fényerő, energiatakarékosság...stb. Így csak kb. 3-4 hónappal később kezdte el ugyanazt a pattogó hangot kiadni, mint mielőtt tönkrement legutóbb. (érdekes, hogy youtube, disney+, netflix nézés közben jelentkezik inkább, illetve ha a filmben sötétebb, éjszakai jelent van).
Vettünk rá +3 év "bénasági" garanciát is, viszont kérdés lesz, hogy a nem gyári garancia esetén cserélik-e a kijelzőt, vagy mennyit fognak akadékoskodni. És készülök már egy fogyasztóvédelmi körre. (de akkor beleveszem az egy éves 150ezres, felpúposodott akkumulátorú mobilt is)
Összegezve: jók a SAMSUNG tv-k, színmélységben, szoftveresen biztosan, viszont ez a széria kritikán aluli.
dátum: 18-01-2024 12:04 PM
Sziasztok!
Időközben mi eladtuk alkatrésznek, gazdaságilag nem érte volna meg megjavítani. Sonyra váltottunk (Sony Playstation 5 konzolom van), soha többet Samsung!
A Sony mellé vettem +3 év kiterjesztett garanciát, plusz biztosítást is kötöttem rá. Sajnos máshogy ma már nem érdemes tv készüléket vásárolni. Ez a széria
dátum: 18-03-2024 06:19 PM
Üdv.
50"-os Q60T szériával sajnos én is így jártam. Folyamatosan ki be kapcsol amíg nem áramtalanítom. 2 év 10 hónapot bírt. Márkaszervíz kijelzőt cserélne, 125ezres ajánlatot adott...Vicc. egy újonnan 180ezres TV-re. Eddig szerettem a Samsungot...