Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

UE43TU7022KXXH TV

(Témakör létrehozásának dátuma: 20-06-2022 02:49 PM)
766 Megtekintések
balintvip
Apprentice
Beállítások
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.

Vettem egy Samsung okos tv-t (UE43TU7022KXXH) amikor elkezdtem beüzemelni épp karbantartották a wifi hálózatot így nem tudtam összekapcsolni elsőkézből a telefonommal. Mikor helyreállt a kapcsolat újra megpróbáltam (többször is) és folyamat szétdobta a telefont, valamint ha a feltételeket és adatvédelmi nyilatkozatot akartam elfogadni wifin vagy Ethernet közvetlen csatlakozással azt se engedte (A szerver karbantartás alatt áll. Próbálja újra később. (0) címszóval, amit egész álló nap túlzásnak tartok)

Mit csináltam rosszul vagy mit kéne tennem, hogy sikerrel járjak?

A segítséget előre is köszönöm: Balint

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a gyári visszaállítás és Smart Hub visszaállítás sem segít a TV állapotán/nem éred el az említett opciókat, az alábbi módon járj el:

1. Kapcsold ki a televíziót.
  2. Húzd ki a hálózati áramforrásból a készüléket.
  3. Irányítsd a távirányítót a TV felé, majd 10 másodpercig nyomd le hosszan a bekapcsológombot.
  4. Minimum 1 óráig hagyd a készüléket ebben az állapotban.
  5. Csatlakoztasd az okostévét hálózati áramforráshoz, majd próbálkozz újra a beállításával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

6 Válaszok
Megoldás
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amennyiben a gyári visszaállítás és Smart Hub visszaállítás sem segít a TV állapotán/nem éred el az említett opciókat, az alábbi módon járj el:

1. Kapcsold ki a televíziót.
  2. Húzd ki a hálózati áramforrásból a készüléket.
  3. Irányítsd a távirányítót a TV felé, majd 10 másodpercig nyomd le hosszan a bekapcsológombot.
  4. Minimum 1 óráig hagyd a készüléket ebben az állapotban.
  5. Csatlakoztasd az okostévét hálózati áramforráshoz, majd próbálkozz újra a beállításával.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

balintvip
Apprentice
Beállítások
Sikerült, köszönöm szépen!
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Megoldódott a probléma az áramtalanítás segítségével?

Tiborko
SuperStar
Beállítások

Na, erre én is kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e? :smiling-face:

balintvip
Apprentice
Beállítások
Hal Istennek elég volt csak a gyári visszaállítással újrakezdeni a TV egész beállítását és úgy már működött.
balintvip
Apprentice
Beállítások
Sikerült
0 tetszik