dátum: 20-01-2023 11:50 PM
Nekem a 30 hónapos TV-m mi-be kapcsol, konnektorig csak hosszabbítóval ér el, hülyeség, hogy hurcolásszak egy böhöm TV-t a lakásban konnektortól konnektorig, hátha az a hiba. Ezek szerint ez egy fos széria, a Samsungnak vissza kéne rendelnie és kártalanítani. Most is itt ülök a TV-m előtt, kikapcsolni se lehet, ki-be kapcsol magától pár mp-enként, csak a konnektorból kihúzva kapcsol ki. És pixelhiba csíkok jelentek meg ezzel egyidőben, a szervíz 12ezerért kijön, plusz 15ezerért megmondja a hibát, ami valszeg panelcsere, az kb egy új TV ára 🤣 Tessék választani, mi a megoldás! 2-évenként új TV???
dátum: 21-01-2023 11:32 AM
dátum: 23-02-2023 03:53 PM
Szia! A mai nap folyamán nekem is ugyanezt csinálta a televízió. 2020 októberében vásároltam a készüléket, felhívtam a Samsungot, válasz: 2 év garanciát vállal a Samsung ezen felül sajnos önköltséges a buli.
A hiba nálam játék közben jött elő, elsötétült a képernyő majd utána folyamatosan ki-be kapcsolt a készülék. Az egyik ilyen ki-be kapcsolás közben sikerült lefuttatnom a diagnosztikát, a legfrissebb verzió van rajta, illetve a készülék állapota kiváló.
Valószínű, hogy nem szoftver hibája van (ez olcsóbb mulatság lenne) hanem a képernyő szállt el. Egy részt megörültem, hogy mással is ez történt (főleg, hogy majdnem hónapra pontosan jött elő a hiba) mert így tudom, hogy nem nálam van a gond a toronyban, másrészt iszonyat mérges vagyok, hogy egy ilyen drága TV (anno 160 körül vettem) nem bír ki még 3 évet sem. Valószínűleg az lesz, hogy vehetek egy újat, mert nekem nem éri meg 100 ezerért megcsináltatni, de az biztos, hogy az már nem Samsung lesz!