Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

UE50NU7452 skákanie obrazu

(Téma vytvořeno: 26-03-2024 05:19 PM)
1440 Zobrazení
LukasNMnV
Apprentice
Možnosti

Kúpiť nový Tv alebo dá sa stým niečo robiť? Ďakujem za info.

image

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste si overiť či to nerobí len na niektorom vstupe napr. len na HDMI a pokiaľ áno tak problém bude s tým zdrojom resp. s pripojeným káblom. V tomto prípade by som skúsil očistiť konektory a opätovne pripojil.
Pokiaľ to robí na všetkých zdrojoch obrazu, tak by som skúsil klasiku ako odpojiť všetky vstupy, vypnúť TV a odpojiť napájanie na pár minút alebo reset do továrenských nastavení, či skontrolovať dostupné aktualizácie.
Pokiaľ nič z uvedeného nepomôže, tak bude potrebné sa obrátiť na servis. Niekedy je možné situáciu riešiť len očistením resp. opravou konektorov v TV a tak nemusí ísť o veľmi nákladnú opravu. https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste si overiť či to nerobí len na niektorom vstupe napr. len na HDMI a pokiaľ áno tak problém bude s tým zdrojom resp. s pripojeným káblom. V tomto prípade by som skúsil očistiť konektory a opätovne pripojil.
Pokiaľ to robí na všetkých zdrojoch obrazu, tak by som skúsil klasiku ako odpojiť všetky vstupy, vypnúť TV a odpojiť napájanie na pár minút alebo reset do továrenských nastavení, či skontrolovať dostupné aktualizácie.
Pokiaľ nič z uvedeného nepomôže, tak bude potrebné sa obrátiť na servis. Niekedy je možné situáciu riešiť len očistením resp. opravou konektorov v TV a tak nemusí ísť o veľmi nákladnú opravu. https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autorizovanych-servisnych-stredisok-samsung/
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Skuste tovarenské nastavenia ak to nepomôže ,potom ako písal Tomi-riešenie servisom.
0 Like
tv771
First Poster
Možnosti

Dobrý deň, prosím vás podarilo sa vám vyriešiť problém? Ak áno, ako? Mám ten istý ale obraz mi skáče aj na internetových vstupoch a neviem si s tým rady. Vopred Ďakujem za odpoveď

0 Like
LukasNMnV
Apprentice
Možnosti
Dobrý deň, Problém sa nevyriešil obraz stále poskakuje..
0 Like
Myshull
First Poster
Možnosti

Dobrý deň. Aj ste to riešili servisom? Mám rovnaký problém s tv a nepomohla ani aktualizácia, ani obnovenie nastavení, ani vytiahnutie zo siete..

0 Like
RebelBony
First Poster
Možnosti
Dobrý den mám ten sami problém obraz mi skáče ihned po zapnutí tv když tak pošlu video
0 Like
RebelBony
First Poster
Možnosti
Zde je foto jak skáče ten obraz video mi nejde vložit prosím o radu děkuji 😊20250217_171557_1000000481_1739808957.jpg
0 Like
LukasNMnV
Apprentice
Možnosti
Dobrý deň, mne to vyriešila nejaká aktualizácia, skákanie sa už neobjavuje.
0 Like
RebelBony
First Poster
Možnosti
To by bylo super kdyby to takto šlo a ta aktualizace je někde v nastavení že?
0 Like