Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

UE40ES7000 TV evoluton kit

(Témakör létrehozásának dátuma: 11-06-2018 03:50 PM)
466 Megtekintések
lkatona1
First Poster
Beállítások

Sziasztok,

Van egy címben nevezett tv-nk. Sajnos régóta nem játssza le a youtube-t. Gondolkodtam hozzá egy evolution kit vásárlásban (SEK-2000), nem tudom megoldaná-e a problémát? Érdemes-e beruházni?

Valaki vett már evolution kit-et? Tapasztalatok?

Üdv

Lajos

0 tetszik
3 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia Lajos!

A 2012-es és attól régebbi gyártású tévékészülékeken a Youtube fejlesztői betiltották az alkalmazás elérhetőségéet, az említett UE40ES7000 típus is beletartozik ebbe a kategóriába. Mivel az evolution kiteket hivatalos viszonteladóink már nem forgalmazzák, javasoljuk a Chromecast eszközzel tesztelni a Youtube működését.

Ezt az eszközt nem a Samsung fejleszti, így garantálni nem tudjuk a megfelelő működést de bízunk benne, hogy így kivitelezhető lesz az alkalmazás használata.

Üdv!

0 tetszik
lkatona1
First Poster
Beállítások

Kedves Tibor, 

Köszönöm válaszát. Próbáltam volna plusz eszköz nélkül, ha lehetséges. Találtam még néhány vebáruházban sek2000-et, megoldhatná egyébként?

Üdv,

Lajos

Gondolom nincs ujabb Evolution kit, ami kompatibilis lenne készülékemmel...

0 tetszik
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Az UE40ES7000 készülékkel csak az említett, SEK-2000 típusú Evolution Kit volt kompatibilis. Ezekre a készülékekre sem érkeznek már frissítések, ezért nagy eséllyel a kittel sem lesz megoldható, nem tudjuk garantálni a működését.

Üdv!

0 tetszik