dátum: 05-06-2018 08:44 AM
Sziasztok,
lehet nagyon triviális kérdést teszek fel, ezért szedjetek szét kérlek. De a helyzet az hogy a tegnap megvásárolt TV ue55mu6102, n egyszerűen nem írja ki a csatornaneveket, és a műsírt, nincs guide. Scnneltem már digitalra, analogra többször is és semmi. A szolgáltató Digi, coaxon jön a házba az adás, előtte nyilvánvalóan üveg. A szép az hogy a másik 2 TV ami úgyszint samsung gond nélkül írja a csatorna neveket és a műsorfüzetet.
Mi lehet a gond? MIt kell beállítsak? Segítsetek kérlek.
Üdv,
Roland
dátum: 06-06-2018 02:27 PM
Szia!
Javasolt a Beállítások-Terméktámogatás-Öndiagnosztika-Visszaállítás útvonalon egy gyári visszaállítást elvégezni, mivel ha ez egy szoftveres elakadás lenne, akkor a visszaállítás megszüntetheti a jelenséget.
Amennyiben a visszaállítást követően is tapasztalod a jelenséget arra kérünk, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864 és munkatársaink a Prémium Távkezelés szolgáltatásunk keretén belül ellenőrzik az álltalad tapasztalt jelenséget és készséggel segítenek megoldást találni.
Üdv!
dátum: 26-08-2019 03:59 PM
Nálunk is ugyanez a probléma. Két Samsung TV-nk van, a régebbi gond nélkül mutatja a műsorújságot (EPG).
Ez a TV-nk viszont nem, most minden csatornánál a "Nincs információ" felirat jelenik meg.
SAMSUNG UE65HU8200LXXH
Nem tudom mit állíthattam el rajta a távirányítóval, mert korábban minden gond nélkül mutatta a műsorújságot, most pedig mintha lefagyott volna egy korábbi időpontban, a csatornákat egyesével kiválasztva is az akkori adásra vonatkozó információkat mutatja.
Próbáltam az új csatornák keresésével megoldani a dolgot, de ez nem jött be.
A Digi üvegszálon bejövő adását vesszük azzal nem lehet probléma.
A gyári visszaállítást még nem próbáltam, mert utána macerás a beállításokat és a csatornalistát újra programozni, de ha ez kell hozzá, akkor ezt is megteszem.