Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

TV UE55RU7452 - připojení k 5GHz síti

(Téma vytvořeno: 21-11-2020 07:40 PM)
1523 Zobrazení
ARadek
Explorer
Možnosti

Nemůžu se připojit s tímto televizorem k 5GHz síti. Síť 2,4GHz zvládá v pohodě. Problém je v tom, že když zapnu na mobilu Galaxy Note 10+ Samsung DeX, tak mi to vyhodí na mobilu pokaždé otravnou hlášku, že TV a mobil nejsou na 5GHz síti. Zvládá tato TV připojení k tomuto pásmu?

Děkuji za odpověď

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Dobry den, k vasemu dotazu resp produktu jsem nalezl vyjadreni podpory spolecnosti samsung na webu alza.cz pod samotnym produktem. .

Vase tv podporuje tedy pasmo pouze 2.4Ghz.

Paklize budete spokojen s odpovedi, budeme radi kdyz nekterou z nich oznacite jako reseni.

S pozdravem

SobicekCze

20201121_204355_26772.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak podle oficiálního návodu pro Series 7 to vypadá, že tento model skutečně podporuje pouze 2.4Ghz.

Screenshot_20201121-213238_Acrobat for Samsung.jpg

https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_CZ&CttFileID=734865...

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @ARadek 

Váš dotaz prověřím a dám vědět. 

fajnsnek2
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Děkuji
0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Dobry den, k vasemu dotazu resp produktu jsem nalezl vyjadreni podpory spolecnosti samsung na webu alza.cz pod samotnym produktem. .

Vase tv podporuje tedy pasmo pouze 2.4Ghz.

Paklize budete spokojen s odpovedi, budeme radi kdyz nekterou z nich oznacite jako reseni.

S pozdravem

SobicekCze

20201121_204355_26772.jpg

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@ARadek 

Bude to zřejmě jak píše kolega @SobicekCze

Mělo by to jít ověřit jednodušše, pokud si v TV založíte 5Ghz bod, tak ho TV vidí nebo ne ?

Osobně bych se e hlášku u DeXu nestresoval, také jej s Note 10+ používám na 2.4Ghz a funguje to dobře. 

fajnsnek2
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak podle oficiálního návodu pro Series 7 to vypadá, že tento model skutečně podporuje pouze 2.4Ghz.

Screenshot_20201121-213238_Acrobat for Samsung.jpg

https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_CZ&CttFileID=734865...

fajnsnek2
ARadek
Explorer
Možnosti
Díky všem za odpovědi, takto si představuji podporu. Jasně, na vyskakující hlášku si zvyknu. Jen jsem se chtěl přesvědčit, jestli něco není špatného v nastavení routeru. Taky musím potvrdit, že Dex funguje dobře. Ještě jednou díky!!!
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@ARadek  Můžete prosím odpovědi (možno označit více odpovědí) které Vám pomohly - Přijmout jako řešení? Děkujeme

fajnsnek2
0 Like