Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

TV QE55QN90D nenajde programy.

(Téma vytvořeno: Pondělí)
160 Zobrazení
Štěpán Kára
Student
Možnosti

Dobrý den,

minulý týden jsem si pořídil novou TV Samsung QE55QN90D. Po vybalení a provedené instalaci jsem se pustil do hledání TV programů. K mému údivu však nová TV nenalezla žádný program, zkoušel jsem vyměnit koaxiální kabel, dát TV do továrního nastavení..., ale nic nepomohlo. Stará TV od Hitachi funguje po opětovném připojení normálně a nalezne potřebné programy, dokonce jsem připojil i externí set-top box a také v pořádku, ale u nové TV nic. Jednou se mi však podařilo naladit pár programů, ale síla byla kolem 30% a kanály ihned začaly kostičkovat a pak hned vypadl signál. Při opětovné instalaci je už TV nenašla. Chtěl bych se zeptat, čím by to mohlo být a případně jak dále postupovat, jestli by nepomohl třeba zesilovač antény, nebo koupit novou venkovní anténu? Anténu mám venkovní pasivní.

Předem Vám děkuji za rady a odpovědi.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, no podľa mňa to bude slabým signálom, nakoľko to predtým našlo tých 30% programov.

Skúsil by som anténu a zosilňovač, aj tú klasickú do bytu na trafo.

Takú mám doma vedľa tv a kanály idú ok.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
Štěpán Kára
Student
Možnosti

Tak jsem zakoupil zesilovač a po připojení mi tv nalezne 19 TV kanálů a 2 rádia. Síla signálu přes 90%. Takže jsem rád, že to pomohlo. Až nebude taková zima tak zkusím ještě tu anténu. :smiling-face: Nenaladím programy ČT a Primy. Ale to mi tolik nevadí, při nejhorším se budu dívat přes appku O2 TV. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

15 Odpovědi
Řešení
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, no podľa mňa to bude slabým signálom, nakoľko to predtým našlo tých 30% programov.

Skúsil by som anténu a zosilňovač, aj tú klasickú do bytu na trafo.

Takú mám doma vedľa tv a kanály idú ok.
0 Like
Štěpán Kára
Student
Možnosti

Zkusím, jen mi je divné, že na starších TV, to funguje bez problému, jak Hitachi, tak i starší Samsung. Asi ta nová má nějaký jinak citlivý tuner, nebo nevím.

0 Like
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Bude to tunerom určite, nakoľko novšie tv majú citlivosť na signál oveľa väčšiu ako staré.

Stalo sa mi to pri výmene starej tv tiež že signál je s toho istého miesta antény, proste tej istej iba napojenie na inú tv novšiu bol signál rádovo v % dole. Našťastie tv kanály našlo a ide.
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ešte ma napadla jedna vec, skús si tv dať update cez wifi alebo net na najnovší soft, aj to môže zapríčiniť že má starší soft a je problém nájsť nové kanály.
Za skúšku nič nedáš.
0 Like
Štěpán Kára
Student
Možnosti

Zkoušel jsem tovární nastavení, update software (nejnovější) a nic nepomohlo, objednal jsem zesilovač tak uvidíme. :smiling-face:

dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ok snáď pomôže, a ak nie skúsil by som anténu dať na iné miesta , a ak aj to nepomôže jednoducho reklamovať tv, tuner môže byť chybný potom.
Štěpán Kára
Student
Možnosti

Zkusím a dám vědět. :smiling-face:

0 Like
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Ok
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúsil by som ešte TV resetovať, zmeniť nastavený región a tak porovnať či Vám nenájde programy.
0 Like