Pondělí
Dobrý den,
minulý týden jsem si pořídil novou TV Samsung QE55QN90D. Po vybalení a provedené instalaci jsem se pustil do hledání TV programů. K mému údivu však nová TV nenalezla žádný program, zkoušel jsem vyměnit koaxiální kabel, dát TV do továrního nastavení..., ale nic nepomohlo. Stará TV od Hitachi funguje po opětovném připojení normálně a nalezne potřebné programy, dokonce jsem připojil i externí set-top box a také v pořádku, ale u nové TV nic. Jednou se mi však podařilo naladit pár programů, ale síla byla kolem 30% a kanály ihned začaly kostičkovat a pak hned vypadl signál. Při opětovné instalaci je už TV nenašla. Chtěl bych se zeptat, čím by to mohlo být a případně jak dále postupovat, jestli by nepomohl třeba zesilovač antény, nebo koupit novou venkovní anténu? Anténu mám venkovní pasivní.
Předem Vám děkuji za rady a odpovědi.
Vyřešeno! Přejít na řešení
Pondělí
Pondělí
Tak jsem zakoupil zesilovač a po připojení mi tv nalezne 19 TV kanálů a 2 rádia. Síla signálu přes 90%. Takže jsem rád, že to pomohlo. Až nebude taková zima tak zkusím ještě tu anténu. Nenaladím programy ČT a Primy. Ale to mi tolik nevadí, při nejhorším se budu dívat přes appku O2 TV.
Pondělí
Pondělí
Zkusím, jen mi je divné, že na starších TV, to funguje bez problému, jak Hitachi, tak i starší Samsung. Asi ta nová má nějaký jinak citlivý tuner, nebo nevím.
Pondělí
Pondělí
Pondělí
Zkoušel jsem tovární nastavení, update software (nejnovější) a nic nepomohlo, objednal jsem zesilovač tak uvidíme.
Pondělí
Pondělí
Zkusím a dám vědět.
Pondělí
Pondělí