Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Spárování TV a Galaxy Buds

(Téma vytvořeno: 31-03-2023 11:40 PM)
581 Zobrazení
tsevca
Navigator
Možnosti
Zdravím,

mám Samsung TV a Galaxy Buds Live. Protože kvůli svojí práci funguji z velké části v noci, napadlo mě, že bych kvůli sousedům v některých případech využila možnosti si sluchátka s televizí propojit. Našla jsem si, že by to mělo fungovat, našla jsem si i návod.
Na TV spustím vyhledávání bluetooth reproduktoru a nic to nenajde. Našla jsem 2 návody, jak spustit párování na sluchátkách. Otevřená krabička a sluchátka v ní. Sluchátka v uších, do pípnutí stisknu obě sluchátka. Předpokládám, že jde o verze pro různé modely, nebylo tam specifikováno které, tak jsem zkusila obojí. Nefungovalo ani jedno.
Sluchátka jsou jinak funkční. Spojím je s hodinkami, telefonem, dokonce notebookem, který ani není Samsung.

Má někdo zkušenost? Poradíte? Jako nutně to nepotřebuji, ale třeba někdo bude vědět.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, měl by fungovat ten druhý návod: sluchátka v uších a dlouze držet obě stisknutá, až to pípne. Nejsem si jistý, jestli tam není nějaké zákeřné pípnutí hned po stisknutí, že byste to pouštěla moc brzo... Máte nějaké jiné bluetooth audio zařízení, které byste mohla zkusit s tou TV? Případně spárovat sluchátka s jiným mobilem, abyste ověřila, že se opravdu přepla do režimu párování?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, měl by fungovat ten druhý návod: sluchátka v uších a dlouze držet obě stisknutá, až to pípne. Nejsem si jistý, jestli tam není nějaké zákeřné pípnutí hned po stisknutí, že byste to pouštěla moc brzo... Máte nějaké jiné bluetooth audio zařízení, které byste mohla zkusit s tou TV? Případně spárovat sluchátka s jiným mobilem, abyste ověřila, že se opravdu přepla do režimu párování?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Sheffield
Navigator
Možnosti
Mám sluchatka buds i TV Samsung a dle návodu v TV spárování proběhlo v pořádku. Ještě bych to zkusil.
tsevca
Navigator
Možnosti
Tak trefa. Opravdu to několikrát pípne z jiného důvodu. Až pak přijde párování. Navíc jsem si shodou okolností zrovna koupila nový telefon, tak jsem využila momentu, kdy jsem nastavení převáděla a sluchátka na chvíli nebyla připojená k ničemu. Krásně se to spárovalo. Nejsem si jistá, který z těch důvodů to byl. Mám totiž pocit, že jsem to jednou i předtím držela i po prvním zvuku, ale nereagovalo to stejně.
Každopádně to už funguje.
Díky za radu.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Zdravím, tak jsem to na základě Vašeho příspěvku zkusil a kombinace TV od LG a sluchátka Buds Pro se spárovaly okamžitě, po nasazení do uší a podržení po dobu 3 sekund, ALE musel jsem nejdřív vypnout v aplikaci Wearables volbu "Blokovat dotyky" 😀
IT technik
tsevca
Navigator
Možnosti
Ne, tak to mě napadlo. Bez toho by to nepíplo ani "špatně". 😆
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
No každopádně díky, sluchátka mám už přes rok a téměř je nepoužívám (nedrží mi v uších při pohybu), teď možná začnu, abych mohl v klidu po nocích sledovat TV a nemusel natahovat uši.
IT technik
Libb
MegaStar
Možnosti
Super, mohla byste prosím označit odpověď, která vám pomohla, jako řešení? Děkuji

0 Like