Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

poslech TV přes Bluetooth ve sluchátkách - sluchátka Samsung Galaxy Buds 2 Pro a TV LG LA69 (nemá Bluetooth)

(Téma vytvořeno: 31-01-2024 09:39 AM)
206 Zobrazení
jarikGSXR
Student
Možnosti

Potřeboval bych nějaký zvukově kvalitní Bluetooth vysílač, který bych propojil se starší TV LG LA69 (které nemá Bluetooth a má audio výstup) a přes který bych poslouchal zvuk v bezdrátových sluchátkách (Samsung Galaxy Buds 2 Pro), abych ostatní v místnosti nerušil. Současně bych chtěl, aby tento fungoval i jako příjímač, posílal bych přes něj nahrávky z mobilu do zesilovače (přes Cinch). Důležitý je co nejméně opožděný přenos.  Je toho na trhu spousta, leč dle diskuzí některé mají špatný zvuk, jiné zase nefungují, jak by měly, rozdíly v napájení a pod. Poradí někdo nějaký vhodný typ? Děkuji

0 Like
2 Odpovědi
OXO37
Troubleshooter
Možnosti
Nechci Vás od toho zrazovat, ale dobře fungujícího, za rozumné peníze, spíše nic neseženete. Výstup z tv jsem zkoušel před více než dvěma roky u tv Samsung, kde má Tizen s bluetooth problém. Přes optiku, DAC a Bluetooth se zvuk hodně zpožďoval. Nepoužitelné.
Obráceně, k zesilovači je lepší připojit zařízení s wifi. Já mám Audiocast od Google. To už se neprodává, ale dobrá náhrada je iEAST M5 Connect. Akorát jablíčkári jsou odkázáni (asi) na originál app, která je horší na ovládání, ale po seznámení plně funkční. Zpoždění žádné a mnohem lepší kvalita než bluetooth. I výdrž telefonu, který funguje jen jako ovladač. Data běhají router - krabička přímo.
jarikGSXR
Student
Možnosti

Děkuji za názor, zakoupil jsem nakonec adaptér Bluetooth 5.3 TX/RX pro TV/letadlo 1Mii a zvuk perfektní, téměř žádné zpoždění, zatím zapojen jako vysílač a max spokojenost

https://aukro.cz/bluetooth-5-3-tx-rx-adapter-pro-tv-letadlo-atpod-do-2-sluchatek-7055280852