Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

HbbTV

(Téma vytvořeno: 21-11-2020 02:00 PM)
5131 Zobrazení
PetrJiranek
Apprentice
Možnosti

Dobry den,

Na televizoru UE50TU7072UXXH mi nejde aktivovat funkce HbbTV, aplikace neni v Apps, software je aktualni, tedy 1410.

Kde muze byt problem?

8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @PetrJiranek 

Vyzkoušejte nedříve provést Reset Smarthubu a následně znovu aplikaci pro HbbTV vyhledat v Samsung Apps.

Následně postupujte podle návodu:

https://www.samsung.com/cz/smarttv/navody/jak-aktivovat-hbbtv/

fajnsnek2
PetrJiranek
Apprentice
Možnosti

Nepomohlo,pouze zmizelo veskere nastaveni. Ta aplikace tam stale neni.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@PetrJiranek 

Dobře, děkuji, Váš dotaz prověřím.

Nebo pro rychlejší vyřešení kontaktujte prosím kolegy z Infolinky na čísle 800 726 786. Kolegové z Infolinky maji možnost se vzdáleně připojit k Vaší TV a zjistit kde by mohl být problém.

fajnsnek2
PetrJiranek
Apprentice
Možnosti

Dobry den, povedlo se neco zjistit?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @PetrJiranek

Stále čekám na odpověď od kolegů, ale poslední informace co jsem měl, tak by u modelů 2020 mělo HbbTV být již obsazeno v televizoru bez nutnosti instalace. Pokud stisknete červené tlačítko tak se asi nic nestane?

fajnsnek2
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Nemám tento model, ale starší a tam se musela aplikace HbbTV nejprve instalovat ze Smart Hubu (tyto nové by to již ale měli mít) a potom, když jsem měl nastavené automatické nahrávání programů (Timeshift) po zapnutí TV, tak červené tlačítko a HbbTV nebylo dostupné. Musel jsem vždy vypnout automatický Timeshift a potom se tam červené tlačítko objevilo. 

RainbowDash1
First Poster
Možnosti

Povedlo se tento problem vyresit? Pribuzna ma ten stejny model a ten stejny problem, HbbTV neni k nalezeni v nabidce aplikaci.

• televize ma nainstalovany nejnovejsi firmware
  • prijem pres pozemni vysilani
  • v "nastaveni vysilani -> nastaveni pro pokrocile -> nastaveni hbbtv" je sluzba povolena
  • televizor je pripojen k siti a prihlasen Samsung uctem
  • aplikace "HbbTV" neni nainstalovana a neni ve smarthubu

Prosim o radu, dekuji

0 Like
PetrJiranek
Apprentice
Možnosti

Uživatel

@RainbowDash1  napsal:

Povedlo se tento problem vyresit? Pribuzna ma ten stejny model a ten stejny problem, HbbTV neni k nalezeni v nabidce aplikaci.

• televize ma nainstalovany nejnovejsi firmware
  • prijem pres pozemni vysilani
  • v "nastaveni vysilani -> nastaveni pro pokrocile -> nastaveni hbbtv" je sluzba povolena
  • televizor je pripojen k siti a prihlasen Samsung uctem
  • aplikace "HbbTV" neni nainstalovana a neni ve smarthubu

Prosim o radu, dekuji

Zdravim, problem se mi nepodarilo vyresit, zrejme je u tohoto modelu nejaka chyba.