o 19-01-2022 11:53 AM
Zdravím všechny,
před pár měsíci jsem koupil televizi Samsung QE50Q80A. Při prvotním nastavování jsem se bez problému připojil k domácí Wi-fi. Všechno fungovalo až do včerejška, kdy se mi televize sama od Wi-fi odpojila a od té doby se k Wi-fi připojit nelze vůbec. Zkoušel jsem připojení přímo z routeru přes kabel, ale také neúspěšně.
Televize Wi-fi v seznamu nalezne, ale u stavu sítě v TV mám křížek jak mezi routerem a TV, tak i mezi routerem a "zeměkoulí". Myslím, že ve Wi-fi problém není, jelikož jsou na ni připojeny další zařízení v domácnosti a bez problému vše funguje.
Nejprve jsem myslel, že chyba je nejspíše v TV, ale následně jsem vytvořil hotspot na mém mobilu a k němu se televize bez problémů připojila.
Zkoušel jsem vypnout TV ze zásuvky, vypnout router ze zásuvky, nastavení IP adresy ručně i automaticky, obnovení sítě i celé televize a prostě nic.
Chtěl bych Vás proto požádat o jakoukoliv radu, která by mi pomohla tento problém vyřešit.
Předem děkuji a hezký den.
o 19-01-2022 02:40 PM
Ahoj, podle toho co píšeš, to na příčinu v TV nevypadá (hlavně podle toho mobilního hotspotu). Za mě bych teď hledal v routeru a jeho nastavení. Můžou tam být zapnutá omezení, která se takhle projeví. Svou roli může hrát i to, jestli máš vlastní router, nebo od nějakého poskytovatele. Ten může na dálku posílat updaty, měnit zásady zabezpečení a tak.
Podíval bych se do nastavení routeru nebo kontaktoval poskytovatele. Snad pomůže
o 19-01-2022 02:45 PM
o 19-01-2022 02:45 PM
o 19-01-2022 05:37 PM
Do nastavení routeru jsem se díval, ale musím se přiznat že vnitřnímu nastavení moc nerozumím a nevím na co se přesně zaměřit. Router mám typu Comtrend vr-3026e multi-dsl. Je to už poměrně dlouho co se router pořizoval, ale nemyslím si, že byl koupen přímo od poskytovatele.
Update: Podařilo se mi rozjet internet v TV přes kabel (první nezdařilý pokus o kterém jsem psal v dřívějším článku byl způsoben mojí nepozorností). Problém je v tom, že router je od televize vzdálen přes 2 místnosti, a proto bych raději rozchodil připojení přes Wi-fi.
o 19-01-2022 05:41 PM
Mačkání tlačítka WPS na routeru jsem zrovna vyzkoušel a bez úspěchu. Také jsem provedl tovární reset, ani toto nepomohlo.
Zvláštní je to, že se TV odpojila od Wi-fi samovolně, aniž by někdo prováděl úpravy v nastavení routeru nebo v TV.
19-01-2022 05:49 PM - upraveno 19-01-2022 06:11 PM