Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

HBO GO

(Téma vytvořeno: 20-01-2022 08:34 AM)
2965 Zobrazení
Krtek81_71
First Poster
Možnosti

Dobrý den, vlastním televizor typu UE48JU6652. Včera když jsem chtěl otevřít HBO GO, vyskočila na mě hláška že zařízení není již podporováno. Televizi mám šestým rokem, je to na dnešní poměry dost dlouho, ale nebyl to zrovna nejzákladnější model aby mu byla ukončena podpora a aktualizace. Zeptám se proto, mám do budoucna počítat s tím, že postupně přestanou být podporovány další aplikace a opět vyhodím 30tis z okna na 6 let, nebo existuje ještě nějaké řešení. Děkuji 

0 Like
4 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nejdříve bych zkusil zavolat na podporu HBO GO a poptal bych se co a jak u nich. Tam by jste se měl především dozvědět, z jakého důvodu vaše zařízení není již podporováno (stáří apod.).

Libb
MegaStar
Možnosti

Postupoval bych, jak radí kolega @potasm 

Obecně na dnešní poměry je 6 let slušně dlouhá podpora, i když osobně také nesnáším, když se ukončí zbytečně. Já tohle řeším zařízením Raspberry Pi, případně nějakým jiným Android boxem, kam nainstalujete aplikace, které potřebujete. Sám takto používám Kodi a nepotřebuju ani chytrou TV - mám starou plazmu, kde všechny "chytré" funkce už dávno nefungují, ale díky Kodi mně to vůbec nevadí.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Audina
First Poster
Možnosti

Dobry den, mam ten isty problem,

odpisali mi z HBO:

Pokud se jedná o operační systém Tizen z roku 2016 a starší, či Orsay, omlouváme se, ale tato zařízení se již nevyskytují mezi podporovanými, pro sledování HBO GO lze využít například zrcadlící zařízení Chromecast* či HDMI kabel. Dále můžete sledovat pořady na dalších zařízeních, jako například mobilní telefon/tablet či v prohlížeči na počítaci. Ke změnám došlo k včerejšímu datu.
*Google Chromecast je zařízení, které vám umožní streamovat multimediální obsah z displeje chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku na obrazovku televize či jiného displeje většího formátu.

Takze asi tak 😞
Prajem pekny den

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Audina 

Jak již uvedli kolegové, tak míč je v tomto případě na straně společnosti HBO. Bohužel to není výjimka, a očekával bych spíše do budoucna, že více vývojářů přestane starší verze systému Tizen podporovat, je to běžná praxe i u různých výrobců. Osobně bych doporučil k TV pořídit buď Android box:

https://www.alza.cz/android-tv-boxy/18874417.htm

fajnsnek2
0 Like