Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Távirányító

(Témakör létrehozásának dátuma: 14-11-2019 08:58 PM)
1529 Megtekintések
Flinta84
First Poster
Beállítások

SAMSUNG 43" RU7102 4K Sík Smart UHD TV

Távirányítója a beállítások menüben nem működik lefelé.

Minden mást csinál és az internetes felületen is,csak a beállításokban nem🙁

0 tetszik
11 Válaszok
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Szia Flinta!

A kezdetektől fogva csinálja ezt a jelenséget?
A telefonoddal is tudod irányítani a TV-t a Samsung Smart View appon keresztül. Könnyen kezelehető és rengeteg beállításhoz hozzáférést ad. Tudod váltogatni a csatornákat, a világosságot, és színhőmérsékletet is állítani stb. Szerintem ez sokkal kényelmesebb megoldás, már csak abból a szempontból is , hogy a telefon többnyire a közelünkben van. Csak azonos wifi hálózatra van szüksége a teelfonodnak és Tv-nek
0 tetszik
Attila80
First Poster
Beállítások

Sziasztok

Nekem hasonló problémám van de nekem egyáltalán nem megy a menüben semmi.

De még telefonról sem !!!

Válaszotokat előre is köszönöm

0 tetszik
Tomcsi
Explorer
Beállítások
Szia, ehhez kell kötelezően a wifi? Maradok a távirányítónál _:) csak hallottam ezt a lehetőséget is, és azt hittem ehhez nem kell semmi csak a program a telóra és kész. ennyi ezért kérdezem.
0 tetszik
rolandi350
Journeyman
Beállítások

Nekem is hasonló gondom van de a Samsung Smart View program nem látja a TV-t. 7092-es típus. Nyitottam is róla egy topicot.

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
@Tomcsi igen igen kell, közös wifihálózat :smiling-face:
0 tetszik
Narcysz
First Poster
Beállítások

Nekem is ugyanez a problémám, se távirányítóról, se telefonról nem működik. Nagyon szeretnék rá megoldást, mert szeretnék bluetooth headset-et használni a tv-hez, de mivel nem tudok belemenni a beállításokba, nem tudom csatlakoztatni.

0 tetszik
rolandi350
Journeyman
Beállítások

Hellóó,

A következőt kell csinálni:

• Kapcsold ki a TV-t
  • Nyomd meg egymás után a következő gombokat:
  • Info, Menu, Mute, Power (ha nincs Menu gomb a távirányítón, akkor Settings, vagy Tools kell helyette)
  • Ott valami hard reset vagy factory resetet keress, vissza áll gyári állapotra a szofver és már fog működni, nálam megoldotta.
0 tetszik
Narcysz
First Poster
Beállítások

Szia!

Ilyen távirányítóm van. Se Info, se Menu, se Settings, se Tools gombom nincs. Nagyon szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni, de eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, mivel egyáltalán nem tudok navigálni a beállítások között.

Esetleg ezekkel a gombokkal tudsz valami trükköt?

smartremote.png

0 tetszik
TothB
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Először próbáld meg az alábbiakat:
-Használd az eredeti Samsung távszabályozót
-Távolíts el a TV körül minden zavaró tárgyat, ami blokkolhatja az infravörös jeleket.

-Ellenőrizd a távszabályozót a telefonod kamerája elé tartva. (Videó készítése közben látni fogod az infravörös jeleket, amennyiben megfelelően működik a távszabályozó)
-Amennyiben nem látod lilásan villogni az infra jeladót, cserélj elemet a távszabályozóban.

Bluetooth-os smart távszabályozó esetén nyomd meg és tartsd lenyomva a Vissza és Extrák gombot hogy újra csatlakoztasd a távszabályozód a készülékhez.

A készülék alján található nyomógombok segítségével lépj be a menübe (középső gomb megnyomása) A készüléked típusától függően előfordulhat, hogy a gomb megnyomása után rá kell navigálnod a baloldalt lévő kis fogaskerékre a beállítások eléréséhez.
A beállításokba való belépést követően frissítsd a készülék szoftverét. Beállítások > Terméktámogatás > Szoftverfrissítés > Most frissít menüpont alatt
A sikeres frissítést követően végezz el egy gyári visszaállítást. (visszaállítás után előfordulhat hogy ismét párosítani kell a távszabályozót)
Próbáld meg áramtalanítani a készüléket egy percre, majd dugd vissza a konnektorba.

Ha a hibát továbbra is tapasztalod fordulj az ügyfélszolgálathoz.

0 tetszik