dátum: 14-11-2019 08:58 PM
SAMSUNG 43" RU7102 4K Sík Smart UHD TV
Távirányítója a beállítások menüben nem működik lefelé.
Minden mást csinál és az internetes felületen is,csak a beállításokban nem🙁
dátum: 15-11-2019 02:29 PM
dátum: 19-12-2019 04:08 PM
Sziasztok
Nekem hasonló problémám van de nekem egyáltalán nem megy a menüben semmi.
De még telefonról sem !!!
Válaszotokat előre is köszönöm
dátum: 19-12-2019 06:51 PM
dátum: 20-12-2019 09:58 AM
Nekem is hasonló gondom van de a Samsung Smart View program nem látja a TV-t. 7092-es típus. Nyitottam is róla egy topicot.
dátum: 06-01-2020 02:36 PM
dátum: 30-04-2020 05:14 PM
Nekem is ugyanez a problémám, se távirányítóról, se telefonról nem működik. Nagyon szeretnék rá megoldást, mert szeretnék bluetooth headset-et használni a tv-hez, de mivel nem tudok belemenni a beállításokba, nem tudom csatlakoztatni.
dátum: 30-04-2020 05:27 PM
Hellóó,
A következőt kell csinálni:
dátum: 30-04-2020 05:41 PM
Szia!
Ilyen távirányítóm van. Se Info, se Menu, se Settings, se Tools gombom nincs. Nagyon szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni, de eddig minden próbálkozásom kudarcba fulladt, mivel egyáltalán nem tudok navigálni a beállítások között.
Esetleg ezekkel a gombokkal tudsz valami trükköt?
dátum: 06-05-2020 05:40 PM
Szia,
Először próbáld meg az alábbiakat:
-Használd az eredeti Samsung távszabályozót
-Távolíts el a TV körül minden zavaró tárgyat, ami blokkolhatja az infravörös jeleket.
-Ellenőrizd a távszabályozót a telefonod kamerája elé tartva. (Videó készítése közben látni fogod az infravörös jeleket, amennyiben megfelelően működik a távszabályozó)
-Amennyiben nem látod lilásan villogni az infra jeladót, cserélj elemet a távszabályozóban.
Bluetooth-os smart távszabályozó esetén nyomd meg és tartsd lenyomva a Vissza és Extrák gombot hogy újra csatlakoztasd a távszabályozód a készülékhez.
A készülék alján található nyomógombok segítségével lépj be a menübe (középső gomb megnyomása) A készüléked típusától függően előfordulhat, hogy a gomb megnyomása után rá kell navigálnod a baloldalt lévő kis fogaskerékre a beállítások eléréséhez.
A beállításokba való belépést követően frissítsd a készülék szoftverét. Beállítások > Terméktámogatás > Szoftverfrissítés > Most frissít menüpont alatt
A sikeres frissítést követően végezz el egy gyári visszaállítást. (visszaállítás után előfordulhat hogy ismét párosítani kell a távszabályozót)
Próbáld meg áramtalanítani a készüléket egy percre, majd dugd vissza a konnektorba.
Ha a hibát továbbra is tapasztalod fordulj az ügyfélszolgálathoz.