Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Synchronizace dvou TV (QE55Q95T)

(Téma vytvořeno: 07-06-2021 11:34 AM)
367 Zobrazení
jaroslavh
Student
Možnosti

Dobrý den. Koupili jsem si TV QE55Q95T a potřeboval bych v něčem poradit. Používáme další TV (LG) na doslech v kuchyňském koutě a ta byla s naší předchozí TV (Philips) dokonale zvukově synchronizovaná. Teď po zakoupení QE55Q95T tato synchronizace již nefunguje. Nevím, co s tím. Napadá mně třeba připojit nějaké repro k novém Samsungu QE55Q95T, ale jde asi připojit pouze optikou? A hlavně, šlo by současně se zvukem TV nebo bude vždy (když bude připojený) zvuk TV vypnutý?

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, kazda tv disponuje trochu jinou odezvou. A to jak ve vysilani tak i zvuku.

Doporucuji koupit soundbar kde bude mozne nastavit rucne odezvu v milisekundach a muzete si to tak sladit.

U novych tv a soundbaru u samsungu je moznost spojeni skrze bluetooth a zvuk by mel hrat z obou paklize nenastavite jinak. (Alespon me to u samsung tv a soundbaru jde)

S pozdravem

SobicekCzeds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

To by meli umet v zakladu veskere soundbary a systemy urcene ke sledovani obsahu resp poslechu zvuku. Urcite bych se toho nebal.

Vratit to muzete vzdy.. ale jsem si jist ze to mit bude kazdy soundbar.. Minimalne určitě od samsungu

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, kazda tv disponuje trochu jinou odezvou. A to jak ve vysilani tak i zvuku.

Doporucuji koupit soundbar kde bude mozne nastavit rucne odezvu v milisekundach a muzete si to tak sladit.

U novych tv a soundbaru u samsungu je moznost spojeni skrze bluetooth a zvuk by mel hrat z obou paklize nenastavite jinak. (Alespon me to u samsung tv a soundbaru jde)

S pozdravem

SobicekCzeds.png

jaroslavh
Student
Možnosti

Moc díky za tip. Jelikož nemám se sounbary zkušenosti, hledám v nabídkách, zda toto nastavení odezvy obsahují a nemohu o tom nic najít.

0 Like
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

To by meli umet v zakladu veskere soundbary a systemy urcene ke sledovani obsahu resp poslechu zvuku. Urcite bych se toho nebal.

Vratit to muzete vzdy.. ale jsem si jist ze to mit bude kazdy soundbar.. Minimalne určitě od samsungu