Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Smart view a televize Sony Bravia KD-43XG8396

(Téma vytvořeno: 01-11-2023 01:27 PM)
337 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den,

chtěl bych se poradit, jestli nemáte někdo zkušenosti se zrcadlením obrazovky z telefonu Samsung (mám S23 Ultra)do televize Sony operačním systémem android. Televizi mám do sítě připojenou kabelem, mobilem se se k síti připojuji přes Wi-Fi. V drtivé většině to televizi nevidí - vidí jen okolní televize sousedů (Samsung a další).

Čas od času ji to vidí, ale většinou ne. Nevím čím by to mohlo být.

(Problém nesouvisí s android 14 - pozoruji delší dobu).

Nemáte někdo prosím nějakou radu?

Díky moc. VLKOR
0 Like
4 Odpovědi
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, připojuji svůj S23 na TV SONY BRAVIA 65...

ZDRAVÍM , připojuji svůj S23 na SONY BRAVIA 65... přes apku Castto (jenom nesmí být v telefonu zapnuto VPN).Screenshot_20231101_150701_Castto - Screen Mirroring.jpg
0 Like
JHonza
Navigator
Možnosti
Dobrý den, nemáte v telefonu vypnuté takové ty různé "podpůrné" služby jako nedaleká zařízení apod.?
Měl jsem stejný problém s TV Sony řadou XF90. Jednou jsem po továrním nastavení telefonu zbrkle odklikal souhlasy a zapnutí kdejakých fičur a od té doby Smart View fungovalo. 🙂 TV byla připojena kabelem s vypnutou WiFi.
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den, @VLKOR,

pomohla vám některá z odpovědí v tomto vlákně? Situace, kterou popisujete trvá, nebo je možné označit některou z odpovědí jako řešení?

Děkuji, vvllaaddaa

0 Like
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Dobrý den, problém přetrvává stále. Pokud chci zrcadlit telefon do TV, musím k tomu využít aplikaci Google home a zrcadlit přes ni.
0 Like