Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Smart Things - zobrazení TV obrazovky na telefonu 🖥️📲

(Téma vytvořeno: 07-02-2021 11:58 AM)
520 Zobrazení
VaclavMika
Navigator
Možnosti
Zdravím komunitu

Při přenosu obrazu z TV do telefonu přes applikaci Smart Things je video na telefonu opožděné a trhané. Telefon je (na videu v odkazu níže) vzdálený od TV pouze 2 metry. Pokud telefon přiblížím k TV na 1 metr a méně pak je trhání obrazu menší, přesto je video stále trhané.

UHD Samsung TV 6 series + Samsung Galaxy A71

Jaké máte zkušenosti vy?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @VaclavMika 

Jakým způsobem je TV připojena, síťovým kabelem či Wi-Fi? Jak se to chová v opačném případě, kdy vysíláte video z mobilu do počítače? Napadá mě zkusit změřit aplikací Wifi Analyzer obsazení kanálů a případně změnit Wi-Fi kanál využívaný ve Vaší domácnosti.  

fajn-Snek-podpis-B

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @VaclavMika 

Jakým způsobem je TV připojena, síťovým kabelem či Wi-Fi? Jak se to chová v opačném případě, kdy vysíláte video z mobilu do počítače? Napadá mě zkusit změřit aplikací Wifi Analyzer obsazení kanálů a případně změnit Wi-Fi kanál využívaný ve Vaší domácnosti.  

fajn-Snek-podpis-B

VaclavMika
Navigator
Možnosti
Označil jsem vaši radu jako řešení. Navedl jste mě k vyřešení problému.

postupoval jsem dle vašich rad a zkusil připojit internetový kabel přímo do televize a v trhání obrazu nebyla žádná změna. Poté jsem WiFi router vypnul a zkusil zobrazit video z TV znovu v mobilu a video bylo krásné plynulé a nesekalo se když byla televize offline a telefon připojen přes LTE místo WiFi.

Nevěděl jsem, že televize může být offline a stačí připojeny k datům pouze telefon. Zase jsem o něco chytřejší a nyní vím, že je problém někde ve WiFi. Takže mohu pátrat zda je problém v routeru, síti, rychlosti přenosu atd atd.

Mnohokrát děkuji.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@VaclavMika Jsem rád, že rada Vám trochu pomohla a nevedla Vás směrem, který by mohl směřovat k řešení problému. Řešil jsem podobný problém a nakonec jsem skončil u viníka - routeru. 👍

fajn-Snek-podpis-B

0 Like