Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aplikace Netflix už na mé Smart TV nefunguje

(Téma vytvořeno: 25-05-2024 06:52 PM)
4027 Zobrazení
Hvkjyas
First Poster
Možnosti

Dobré odpoledne!

Od 1. května 2024, kdy chci sledovat Netflix, se mi na chytré televizi zobrazuje tato zpráva: „Netflix již není na tomto zařízení dostupný. Seznam podporovaných zařízení najdete na stránce netflix.com/compatibledivices.“

Klikl jsem na ten odkaz, ale neudělalo mě to o nic moudřejším, a poté, co jsem zavolal na oddělení zákaznických služeb společnosti Samsung, jsem si uvědomil, že můj problém spočívá v tom, že Netflix již za mých 10 let zkušeností nepodporuje aplikaci Netflix. stará Smart TV (2014). Nyní oddělení zákaznických služeb uvedlo, že si mohu zakoupit Google Chromecast, abych mohl ovládat svou televizi z mobilního telefonu a znovu začít sledovat Netflix podle svého. Je to pravda a pokud ano, který Chromecast se doporučuje? Nějaké další tipy?

Příjemné čtení a předem děkuji.(hakankaya)

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Hvkjyas,

ano, je to tak. Také jsem to takto řešil na mé starší TV Samsung, kde skončila podpora.

Hezký den. 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Ano, možné to je. Výběr bude záležet na variantě Vašeho Netflix předplatného (dostupná kvalita) a možností televize (kvůli HDCP), kterou blíže neuvádíte.
0 Like
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
Na mojí bedně Netfix de, ale mám i chromecast ultra, mám taky audio dolby atmos, paradoxní je, že netflix z televize nehraje atmos. Chromecast atmos hraje, pritom televize taky hraje atmos, ale jen kdyz pustim film pres prehravac v televizi ze sitoveho disku, stejny pripad je i youtube aplikace. Tim chci rict, ze mit chromecast neni spatna vec.
0 Like
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Hvkjyas,

ano, je to tak. Také jsem to takto řešil na mé starší TV Samsung, kde skončila podpora.

Hezký den.