Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung UE55TU8502 - červené tlačítko

(Téma vytvořeno: 02-01-2021 05:34 PM)
1153 Zobrazení
JaromirNemec
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám měsíc starou televizi Samsung UE55TU8502. Nyní přestalo fungovat červené tlačítko. Nemůžete mi prosím poradit, co s tím. Děkuji 

0 Like
12 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @JaromirNemec 

Vyzkoušejte provést reset SmartHubu 

https://youtu.be/KQwX-92LvrE

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@JaromirNemec  

Povedlo se?

fajnsnek2
0 Like
Hana Přecechtělová
First Poster
Možnosti

Dobrý večer, mám stejný problém. TV máme týden, připojení přes Nej Tv (kabelovka) a dnes jsem zjistila, že přestalo fungovat červené tlačítko. Reset hubu jsem ještě neprovedla, co vše se mi jím smaže? Díky

0 Like
Hana Přecechtělová
First Poster
Možnosti

Ještě se dívám, že mezi aplikacemi nemám Hbb a nevím, zda to tam bylo nebo ne ( a kdyby ano, kam se to podělo, žádné apps jsem nemazala), mohl by být i tohle problém? Jinak přímo v nastavení v menu mám hbb zapnuto. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Hana Přecechtělová 

Jaký máte prosím model televizoru, nemáte model 2020? U nových modelů by již nemělo být potřeba aplikaci Hbbtv doinstalovat. Jakým způsobem přijímáte televizní signál, přes DVBT2? 

fajnsnek2
0 Like
Hana Přecechtělová
First Poster
Možnosti

Myslím, že to bude 2020. Signál přes TV kabel a máme zasunutou CI kartu. Internet přes stejného poskytovatele a připojeno přes wifi. Jinak jak říkám, doteď to jelo a včera mačkám a nic, s TV jsme nic nedělali, snad jen manžel zprovoznil netflix.. 

CI jsem zkoušela vysunout, router restartovat, nepomohlo.

Díky

0 Like
Hana Přecechtělová
First Poster
Možnosti

Ještě jsem teď zkusila CI vytáhnout a zda červené tlačítko pojede alespoň na ČT (ČT ladíme i bez CI karty) a červené tlačítko ani tak nefunguje. Píše stále, že není k dispozici.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
Hana Přecechtělová
First Poster
Možnosti

Dobře, o co vše přijdu? O aplikace a ještě něco? (Nastavení ambiente či programy zůstanou zachované nebo to budu muset taky ladit znovu?) DÍKY

0 Like