Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Červená kontrolka svítí, ale televize nejde spustit

(Téma vytvořeno: 22-04-2024 07:52 PM)
3451 Zobrazení
Komentator221
Apprentice
Možnosti

U televize Samsung svítí červená kontrolka, ale nejde spustit ani tlačítkem na televizi, ani na ovladači. Když zmáčknu tlačítko na zapnutí tak televize ukáže logo Smart a zase černá obrazovka. Nevíte co s tím?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Komentator221

Podobný případ jsem řešil nedávno - pokud nepomáhá odpojení od sítě tak bude potřeba zřejmě servis - může se jednat buď o vadu základní desky nebo zdroje, televizor je sice pod napětím, ale nedojde k jeho spuštění. Neuvádíte typ ani stáří televizoru, ale pokud je TV ještě v záruce tak reklamovat, pokud je po záruce tak těžko říct, zda se oprava vyplatí 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Komentator221 

nejdříve bych zkusil TV odpojit od sítě, alespoň na 10 minut a poté TV zapnout znovu.

Komentator221
Apprentice
Možnosti

To už jsem zkusil aspoň pětkrát a stále žádná změna 

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Komentator221

Podobný případ jsem řešil nedávno - pokud nepomáhá odpojení od sítě tak bude potřeba zřejmě servis - může se jednat buď o vadu základní desky nebo zdroje, televizor je sice pod napětím, ale nedojde k jeho spuštění. Neuvádíte typ ani stáří televizoru, ale pokud je TV ještě v záruce tak reklamovat, pokud je po záruce tak těžko říct, zda se oprava vyplatí 

fajnsnek2
Komentator221
Apprentice
Možnosti

Dobrý den, pokud vím tak model je ue32f5370

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Takže podle toho co jsem dohledal jde o model 2013... u  takto starých zařízení začnou vysychat kondenzátory a přestanou plnit svou funkci - ve zdroji TV jich je velká spousta... Můžete zkusit oslovit oficiální servis,  ale asi bych osobně spíše koupil nový kus...

fajnsnek2
0 Like