Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung QE55Q8FAM a ovládanie H96max

(Téma vytvořeno: 23-04-2024 01:12 PM)
132 Zobrazení
martinhudak
Explorer
Možnosti

Dobrý deň.

Mám TV  Samsung QE55Q8FAM a android TV BOX H96max pripojený cez HDMI (používam na spúšťanie aplikácie KODI). Ako môžem nastaviť ovládanie H96max SMART ovládačom Samsung? V nastaveniach nie je položka TV BOX a ani značka VONTAR. Môžete mi pomôcť to nastaviť? V TV mám povolené Anynet+ a na TV Boxe HDMI CEC - povoliť televízoru ovládať zariadenie. 

Ďakujem za všetky rady. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
martinhudak
Explorer
Možnosti

Skúšal som všetko a výsledok - NEDÁ SA TO - musím povedať že som veľmi sklamaný z televízorov Samsung. Na to, že telefóny Samsung sú excelentne flexibilné takmer v každom ohľade, tak televízory Samsung sú na chvoste flexibility dnešnej "androidovej" doby. Moje riešenie je Android BOX do ktorého dáte čokoľvek (KODI a pod.) a TV Samsung IBA ako monitor. Je to škoda, lebo prostredie TV Samsung je pekné ale vlastne na nič. Stavil by som sa, že takmer polovica vlastníkov Smart TV Samsung ho používa iba ako monitor a funguje na iných zariadeniach.   

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
2 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Zdravím, ste si istý, že zariadenie podporuje HDMI-CEC? Ak fakt áno, odporúčam vymeniť kábel HDMI, niektoré káble nemusia HDMI-CEC podporovať.
0 Like
Řešení
martinhudak
Explorer
Možnosti

Skúšal som všetko a výsledok - NEDÁ SA TO - musím povedať že som veľmi sklamaný z televízorov Samsung. Na to, že telefóny Samsung sú excelentne flexibilné takmer v každom ohľade, tak televízory Samsung sú na chvoste flexibility dnešnej "androidovej" doby. Moje riešenie je Android BOX do ktorého dáte čokoľvek (KODI a pod.) a TV Samsung IBA ako monitor. Je to škoda, lebo prostredie TV Samsung je pekné ale vlastne na nič. Stavil by som sa, že takmer polovica vlastníkov Smart TV Samsung ho používa iba ako monitor a funguje na iných zariadeniach.   

0 Like