Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Qled képhiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 21-07-2020 11:48 PM)
1903 Megtekintések
droti90
Apprentice
Beállítások

Szép estét

Egy olyan kérdésem lenne h adott egy Samsung q70-es tv. 4K film nézéskor külső meghajtóról vagy WiFi-n keresztül plexről néha néhá bevillan egy fehér fény kb fél másodpercre. Ez képernyő hiba lehet és szerviz kell esetleg valamilyen beállítást igényel.

Válaszukat előre is köszönöm 

Üdv: Ottó 

8 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Ha csak plexről való lejátszás esetén érzékeled az említett problémát, gyanúsan az átviteli közeg vagy a szoftver okozza a problémát. Képtesztet egyébként el tudsz végezni a Beállítások➡Terméktámogatás➡Öndiagnosztika menüben.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
droti90
Apprentice
Beállítások

Jó reggelt.

Nem sajnos nem csak plex-ről hanem ha külső HDD-ról nézek full hd vagy 4K filmet akkor is néha néha bevillan random. Viszont mikor játszom pl PS4 akkor semmi, pedig van h több órát is játszom akkor gyönyörű a kép. Köszönöm a tippet kipróbálom az öndiagnosztikát. Ha nem oldja meg a problémat akkor szervíz ? Sajnos még nem volt szerencsém kipróbálni 4k UHD lejátszóval de az a cél. 

EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Jó reggelt Droti90!

Ha a képteszt lefuttatása hibát jelez, akkor mindenképp érdemes a szerviz felé fordulni. Illetve ellenőrizd le, hogy a legújabb szoftver legyen a készülékeden.
A szerviz előtt szerintem még érdemes lenne igénybe venned a távoli segítségnyújtást, hátha távolról meg tudnák oldani a problémát
https://www.samsung.com/hu/support/remoteservice/
droti90
Apprentice
Beállítások
Jó estét.

Megcsináltam az Öndiagnosztikát és a szoftvert is frissítettem és utána elindítottam egy filmet egy ideig jó volt kb 1 óra múlva jött a villanás. Kb 30 percre rá megint. Nem tudom mi lehet a gond. 😞 Megfogom majd próbálni a távoli segítségnyújtást. Köszönöm azért a tippeket és a segítségeket.
EvelinCz
Hotshot
Beállítások
Ha kipróbáltad a távoli segítségnyújtást, és esetleg megoldódna a probléma szívesen várjuk a tapasztalatokat . Remélem sikerül megoldani a hibát!
0 tetszik
droti90
Apprentice
Beállítások

Szép Jó napot :smiling-face: 

Kipróbáltam a távoli segítség nyújtást de sajnos a nem oldódott meg. Mondták, hogy próbáljak másik külső merevlemezt kipróbáltam és azzal is néha néha random bevillan 😞 Illetve a kipróbálta hálózati kábellel és úgy nézni filmet de úgy sem jó. Youtube-t is néztem több ideig és ott is elfordult ez a bevillanás sajnos. Bármilyen beállítást próbálok pl. film, normál, természetes hiába nem segít. Egyedül mikor ps-ezek és be van állítva a game mode ott nem tapasztalom ezt egyáltalán. Kipróbálta a ps-nél a normál módot ott már villan game modenál tökéletes. Persze filmet nem lehet nézni game ez villágos. 
Egy olyan kérdés lenne, hogy ezt garanciába szervizelik ? Vagy mi a menete ennek a folyamatnak. Mert sajnos zavaró ez a bevillanás főleg egy ilyen tv-nél persze másnál is zavaró lenne. 

Válaszát előre is köszönöm :smiling-face: 

0 tetszik
EvelinCz
Hotshot
Beállítások

Szép napot! :smiling-face: 

.32"-osnál nagyobb TV készülékek esetén, az alábbi telefonszámon indítható el a szervizelés: 06807267864

Ahol ismertetni fogják a további lépéseket, a szervizelést pedig az Oktogon Kft fogja végezni. A Jótállási jegyre, illetve a számlára mindenképpen szükség lesz. Amennyiben nem érte mechanikai sérülés a készüléket és önhibádon kívüli a hiba, akkor javítható garanciában. 

0 tetszik
ckorosy
First Poster
Beállítások
Jó napot
Ma vettünk 1 Q95T készüléket és 1 ponton az alján bevilágit , mi lehet a probléma valami beállítás vagy panel ?
0 tetszik