Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

QE55Q60RATXXH České app v zahraničí.

(Téma vytvořeno: 30-07-2020 08:18 PM)
544 Zobrazení
Karlos3366
First Poster
Možnosti

Potrebujem poradiť. Žijem v zahraničí kde mi samozrejme ponúka "miestne aplikácie". Zmenil som jazyk na češtinu a krajinu mi česko neponúka len iné. To som aj zadal. Potom ma napadlo a zmenil som samsung acount ktorý som si dal vytvorit v čechách, trošku to pomohlo už sa mi ukázali niektoré české app. napr. sledovani tv, mall.tv, magio go ale chýba mi tam Lepší.tv a mnoho ďaľších ktoré su na ofiko stránkach samsung.cz. O autorské práva nejde kedze lepsi.tv ma v podmienkach kdekoľvek v EU. Neviete poradiť čo treba urobiť aby som sa dostal k českým app. Skúsil som aj stiahnuť podľa návodu z Ang. samsungu update multilangue ale po pripojeni usb mi napisalo ze aktualizácia nenajdena. Myslím ze problém je na strane samsungu kedže stále mi to hádže švédsku ponuku app. Ked odpojim internet (aby nenašlo IP) tak ma nepusti dalej pri instalacii, takže začarovaný kruh. za každú konštruktívnu radu vopred ďakujem.

0 Like
1 Odpovědět
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím Community,

zde vám posílám link Lepší.Tv .

Tato služba potřebuje IPTV Box a internetové připojení.

V Google store je app Lepši.TV, potřebujete registraci, a provést platbu.

Obvykle Tv servis mimo Českou republiku požaduje kompatibilní VPN službu a změnit konfiguraci routeru pro tuto službu.

Hezký den.

0 Like