Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční kanály ČT

(Téma vytvořeno: 26-04-2023 10:44 PM)
1002 Zobrazení
Filip-Krcek
First Poster
Možnosti
Dobrý den, nevíte někdo, co by mohlo způsobit problém, že mi na smart TV Samsung nefungují kanály České televize? Ostatní (Nova, Prima, etc.) kanály fungují v pořádku. Vyzkoušel jsem signál na jiné televizi (taky Samsung) a vše funguje, takže problém by měl být skutečně v TV a ne v anténě nebo kabeláži. Děkuju 
0 Like
8 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezké ráno,
přes co chytáte televizní signál (satelit, pozemní, skylink, internet) a model televize?
0 Like
tsevca
Navigator
Možnosti
Známí s tím měli taky problém. Zavolali si i technika a ten jim zjistil, že mají slabý signál a na tu novou televizi to nestačí. Museli si pořídit set-top-box.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Filip-Krcek 

Jak uvádějí kolegové, tak se skutečně může jednat o problém kabeláže a navíc každá TV mám jinak citlivý zabudovaný přijímač. - vyhodnotí přijímaný signál jako nedostatečný.  Zkusil bych výměnu koaxialních kabelů ,případně před TV zařadit nějaký zesilovač signálu. 

fajnsnek2
0 Like
Filip-Krcek
First Poster
Možnosti
Děkuju, zkusím. Vždy jsem signál měl, ale asi před měsícem u ČT začala tv hlásit "žádný signál" třeba na 5 minut a pak se samovolně kanál spustil. Intrval se ale prodlužoval, tak jsem spustil automatické ladění v domění, že to pomůže, ale naopak - teď čt v nabídce není už vůbec 😅.
0 Like
Filip-Krcek
First Poster
Možnosti
Dobrý den, společná anténa v panelovém domě...
0 Like
Filip-Krcek
First Poster
Možnosti
Fuu, tak snad to nebude můj případ. TV je připevněna pevně ke stěně a koaxiální kabel jde přímo ze zdi do televize - nemám tedy prostor na opakovač signálu nebo jiné zařízení 😬. Ale děkuju 😉
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
A jak vysokou máte sílu a kvalitu signálu u programů, který vám fungují? Pokud vám to tedy TV ukazuje?
0 Like
Max_cz
Pathfinder
Možnosti
Já to řešil u kabelovky teda, najednou mi prestali jít některé programy... Přijel technik kabelovky, dal lépe stíněný a nový kabel a vše zase fungovalo...
0 Like