Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunguje promítání obrazu do televize

(Téma vytvořeno: 03-05-2023 03:40 PM)
2049 Zobrazení
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Včera jsem chtěl obraz z mého M12 zobrazit do televize která má název Samsung 5 Series, ale nešlo to. V mobilu se mi televize skoro nikdy neukazovala, jen párkrát. Zkoušel jsem restart televize a mobilu, smazání dat a cache funkce Smart View, v televizi mám povoleno aby se obsah z mého mobilu mohl ukázat v televizi. Co odpojení od zásuvky? To je stejný jako restart, ne? Zkusil jsem vše co mě napadlo, nevím co zkusit dál. Ale nejdivnější na tom je, že mi jdou zobrazit fotky nebo videa z Galerie nebo Moje soubory. Jednou mi to napsalo, abych zadal PIN kód. Ale stejně se potom nic nestalo. Nevím, jestli to měl být PIN pro můj mobil. Co je špatně? Musí se něco nastavit? Děkuju za odpovědi. Přeji hezkou středu.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
_See26
Navigator
Možnosti
Zdravím,
aby se televize ukázala jako dostupná ve Smart View na telefonu, zkuste následující udělat na televizi: zdroj -> průvodce připojením -> chytrý telefon -> Sdílení obrazovky (Smart View) poté by se televize měla zobrazit v telefonu jako dostupná. Pokud to nepomůže, doporučuji vyčkat na další odpovědi.
Hezký den.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
Řešení
_See26
Navigator
Možnosti
Zdravím,
aby se televize ukázala jako dostupná ve Smart View na telefonu, zkuste následující udělat na televizi: zdroj -> průvodce připojením -> chytrý telefon -> Sdílení obrazovky (Smart View) poté by se televize měla zobrazit v telefonu jako dostupná. Pokud to nepomůže, doporučuji vyčkat na další odpovědi.
Hezký den.
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Třesu, (zdravím)nemáte zapnutou VPN?
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer,
Model M12 nemám k dispozici, takže budu jen hádat. Funkci SmartView máte v horní liště mezi tlačítky? Nezkoušel jste obraz odeslat přes aplikaci SmartThings? Případně v ní aplikaci vidíte nebo nevidíte?

fajnsnek2
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Ahoj, kde? V mobilu je vypnutý.
0 Like
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Dobrý den. Ano, Smart View mám v horní liště. Jak to mám udělat? Televizi už mám propojenou ve SmartThings. Už to neudělám, protože za chvíli budu muset někam jít, zítra na to půjdu víc. Díky za tip
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Mělo by to jít normálně aktivaci tlačítka SmartView v notifikacni liště, pak naskočí průvodce pro zrcadlení obrazu na TV. Záleží co ovšem chcete vysílat, protože třeba Netflix nebo další streamovaci služby poznají, že je na stejné sítí připojena TV a nabídnou stream pomocí ikony. Pamatuji si, že se první párování s TV muselo rovněž potvrdit na televizi.. 

fajnsnek2
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Konečně to funguje, děkuju! Nevěděl jsem o tom, přijde mi divný že se můžu připojit až v televizi otevřu to, co jste mi řekl. Přeji hezký den:)
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Už to mám vyřešený, ale děkuju za tipy.
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Ještě poslední věc. Chci odebrat svůj Samsung účet z televize a chce to heslo. Z čeho má být to heslo?
0 Like