Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

QE43Q60A Zvuk

(Téma vytvořeno: 15-04-2021 07:53 PM)
1704 Zobrazení
Machy81
Explorer
Možnosti
Dobrý den, prosím Vás o radu. Moje nová televize má velmi nekvalitni zvuk.  Zvuk je jak z levného rádia nebo malého repraku. Prošel jsem a zkusil celé nastaveni zvuku, ekvalizér atd  ale nic nepomohlo. Dekuji

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

takto dle par radku bohuzel nejsem schopen rozklicovat co je a jak zni nekvalitni zvuk, pripadne rozklicovat moznou pricinu.

Mohu Vas poprosit o nahrani video ukazky na youtube a poslat odkaz?

Mohlo by to byt spatne nastavenym zvukem, nijak chrastit nebo znit jakkoli podezrele by rozhodne po vybaleni TV nemela.

Urcite bych zkusil tovarni reset + stahnout posledni dostupnou aktualizaci. Pripadne si zvuk nahrat a spolecne s ukazkou a tv zamirit do servisu.

Poprosim Vas tedy o ukazku a uvidime co dal.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

takto dle par radku bohuzel nejsem schopen rozklicovat co je a jak zni nekvalitni zvuk, pripadne rozklicovat moznou pricinu.

Mohu Vas poprosit o nahrani video ukazky na youtube a poslat odkaz?

Mohlo by to byt spatne nastavenym zvukem, nijak chrastit nebo znit jakkoli podezrele by rozhodne po vybaleni TV nemela.

Urcite bych zkusil tovarni reset + stahnout posledni dostupnou aktualizaci. Pripadne si zvuk nahrat a spolecne s ukazkou a tv zamirit do servisu.

Poprosim Vas tedy o ukazku a uvidime co dal.

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

0 Like
Machy81
Explorer
Možnosti
Dobrý den ,
děkuji za reakci. Dle mého názoru se jedná o nekvalitu .při delším provozu se zvuk dostane téměř do normální kvality. Současně se při nastavování ekvalizéru zvuk nemeni.Tv má poslední verzi SW. Zvuk nemá hloubky a pouze málo středu. Jak jsem psal. Občas zní jako z nejlevnějšího rádia. S pozdravem
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

bohuzel jsem nucen zopakovat, ze takto dle textoveho popisu nejsem schopen posoudit zavaznost vady audia na TV. Zdali o vadu vubec jde...A pripadne poradit co dal.

Bez ukazky Vas budu nucen odkazat na servisni stredisko, kde budou moci tv vyzkouset a posoudit co dal.

Na teto strance si prosim vyhledejte vam nejblizsi servis a poptejte opravu.

https://www.samsung.com/cz/support/service-center/

S pozdravem

SobicekCze

ds.png

Machy81
Explorer
Možnosti
Dobrý den, tak po cca čtyřech dnech používání se mi zvuk již zda byt odpovidajici-normalni. Nastaveni standardní. Pravděpodobně se musel "rozhybat" reproduktor/y. Jen ekvalizér stále nefunkční/ žádná reakce zvuku na změnu nastaveni. Ten jsem zkousel i na jiné tv stajne rady jen z roku 2020 a je to stejné. Asi SW chyba. Dekuji
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Dobry den, tak jako sluchátka i reproduktory se musí rozehrát. Tak to stejne televize 🙂 jsme radi ze vse funguje. A ekvalizer bude jen nejaka chybicka.

Paklive Vas nejaka odpoved alespon castecne nasmerovala nebo vam pomohla.. Budeme radi kdyz ji oznacite jako reseni, aby jsme tema mohli uzavrit.

Uzivejte televizi!

SobicekCze