o 15-04-2021 06:06 PM
Zdravím,
vlastním uvedenou TV již rok a od minulého týdne mi nefunguje aplikace Spotify. Zasekne se hned na úvodní obrazovce přihlášení, viz screen
Mám spotify účet propojený se samsung účtem (přes smarthings, který toto nabízí při instalaci TV, tzv. snadné přihlášení). Měsíce šlo všecko bez problému a najednou se minulý týden aplikace spotify kousla. Provedl jsem její reinstal (vč. smazání dat), ale nefunguje to a po 30 vteřinách načítání hodí chybovou hlášku. Pokud vymažu data, dostanu se na obrazovku přihlášení a registrace nového účtu, ale tlačítka nefungují. Přihlášení přes PIN ani connect nejde, nejde ani vytvoření nového účtu přímo v TV.
Provedl jsem reset TV (obnova továrního nastavení), nic. Provedl jsem reset Smart Hub, nic. Pokud mám spuštěnou tu hlavní obrazovku s chybovou hláškou, v telefonu vidím v aplikaci Spotify zařízení televize, ale přes funkci Spotify Connect se nepřipojí. Neustále načítá "připojování..." a pak to vzdá.
Co mám dělat, když reset nefunguje a jinak mi spotify funguje na všech zařízeních i přes zmíněnou funkci Connect?
Děkuji
15-04-2021 08:48 PM - upraveno 15-04-2021 08:53 PM
Dobry den,
proletel jsem par for. Zkuste rucne zmenit DNS na 8.8.8.8
Zasilam video navod. Uzivatelum v zahranici to s problemem pomohlo.
Video zde: https://www.uschovna.cz/zasilka/KJE4V8K6FT9X5EHF-S72/
S pozdravem
SobicekCze
o 16-04-2021 12:24 PM
Díky za radu, to jsem zkoušel a bez efektu. Možná to zkusím a pak restartuji wifi a tv, ale k žádné změně nastavení nedošlo, takže je to divné. Když jsem zkoušel připojit TV na AP vytvořené mobilem, tak tam ani Spotify Connect televizi nezobrazí.
Našel jsem na foru, že některým to začalo dělat po aktualizaci aplikace Smarthings. Ale pak nechápu, proč i když kompletně resetuji aplikaci Spotify na TV, odpojím účet Samsung, tak se nemohu přihlásit ani přímo v televizi do Spotify.
o 22-04-2021 11:57 AM
Tak drobný posun. Přes můj spotify účet, který mám propojený s účtem Samsung, se stále nepřihlásím. Změna DNS, změna AP, hotspot.. nic nefunguje. Spotify se pustí pouze v situaci, kdy vymažu data aplikace (na TV), provedu reinstal, odpojím účet spotify od samsungu, aby se to nekouslo hned na začátku a přihlásím se zcela jiným účtem emailem a heslem.