Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Q7F 55" ki be kapcsol magától

(Témakör létrehozásának dátuma: 02-04-2018 01:49 PM)
17291 Megtekintések
Eutectoid
Journeyman
Beállítások

Üdvözlet!

03.09-én vásároltam egy Q7F típusú televíziót, amely egészen 3 nappal ezelőttig jól működött. Azonban az egyik reggel bekapcsolás után magától elkezdett ki és bekapcsolni, 1 perc alatt 2-3 alkalommal is, végül inkább áramtalanítottam a tv-t és a vezérlő dobozát. A távirányító vörös fénnyel villogott ha meg sem nyomtam, ebbe cseréltem elemet, de ez se oldotta meg a problémát. A Tv-t ismét bekapcsolva néhány perc múlva ismét ki-be kapcsolt magától. A TV menüjében a visszaállítást is megcsináltam, azonban a hiba továbbra is fennáll. Erről készítettem videót: https://www.youtube.com/watch?v=2_UDDrSDWSE

Az üvegszálas kábel nem sérült sehol, nincs megtörve. Próbáltam a házhoz jövő szervizt kérni a my.samsung.hu-n, de a címemre hibát írt az oldal. XVIII. Hengersor 18-22

Kérném a segítséget ebben az ügyben.

0 tetszik

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
Eutectoid
Journeyman
Beállítások

Igen, az optikai kábel hibásodott meg, emiatt volt baja. Garanciálisan cserélték. Azóta nincs mozgatva, wallmountal felszereltem a falra és hibátlanul üzemel.

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

10 Válaszok
TiborL
Helping Hand
Beállítások

Szia!

Sajnálattal halljuk ezt!

Ezesetben arra kérünk, hogy jelezd a történteket ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864 és munkatársaink készséggel segítenek megoldást találni.

Üdv!

0 tetszik
tippcsi1
First Poster
Beállítások

Szia! Érdekelne megoldódott?

0 tetszik
tippcsi1
First Poster
Beállítások

Szia! Érdekelne, megoldódott?

0 tetszik
Megoldás
Eutectoid
Journeyman
Beállítások

Igen, az optikai kábel hibásodott meg, emiatt volt baja. Garanciálisan cserélték. Azóta nincs mozgatva, wallmountal felszereltem a falra és hibátlanul üzemel.

tippcsi1
First Poster
Beállítások

Szia! Köszönön a gyors választ, nálam az optikai kábel nem volt mozgatva, mégis az említett probléma keletkezett már a harmadik napon, cserét kértem!

0 tetszik
Eutectoid
Journeyman
Beállítások

5 optikai kábel van abban a vékony vezetékben, és elég ha picit megtörik akár a tv-ből kivezetve, akár a one connect box-csatlakoztatásakor. Én maximális odafigyeléssel, mindig felcsavarva mozgatom már, ha szükséges. Remélem megoldódik, amúgy nagyszerű készülék.

0 tetszik
kahlesza
First Poster
Beállítások

Szia,

nekem is hasonló gondom van, 10 napos a készülék. Hogy intézted a cserét? A TV-ét cserélték vagy a kábelt?

köszi

0 tetszik
Eutectoid
Journeyman
Beállítások

Helló!

Jelezni kell a support fele, nekem az optikai kábelt cserélték. Nagyon vigyázni kell rá, mert 5 vékony üvegszál van benne. Esetleg próbáld frissíteni az angol samsung oldalról a készülék telepítőjét letöltve. Még távsegítséget is igénybe tudsz venni, és csinálnak rajta gyari visszaállitást. A kábelre mégegyszer nagyon ügyelni kell.

0 tetszik
kahlesza
First Poster
Beállítások

Köszönöm a választ. Megigazgattam a kábeleket és javult a helyzet, így valószínű ez  lesz a probléma. Most még megfigyelem néhány napig, aztán ha visszatér a probléma, akkor bejelentem a szervíznek. Nagyon bosszantó tud lenni egy ilyen hiba és ebben az árkategóriában többet vártam volna a Samsungtól.

0 tetszik