Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung UE32J5500 "Nem támogatott audioadatok" hibaüzenet

(Témakör létrehozásának dátuma: 26-12-2021 05:49 PM)
1163 Megtekintések
Szénási Bonifác
Apprentice
Beállítások

Tisztelt Samsung!

A Samsung UE32J5500 típusú tv-men egy küldő HDD-ről néztem filmeket. Ezelőtt semmi probléma nem adódott. A mai nap folyamán az egyik filmről egy másikra szerettem volna váltani, mire elindításkor kiírta, hogy "Váratlan hiba lépett fel: Nem támogatott audioadatok". A HDD-n .mkv és .avi videók vannak, eddig mindkettő fajtát hiba nélkül, tökéletesen lejátszotta. Ma gondolt egyet és elhatározta a televízióm, hogy ezentúl nem fog lejátszani küldő merevlemezről semilyen videót. Utánanéztem már mindenhol, a hibának ,de sehol nem találtam értelmes választ.

Kérem a segítségüket.

Várom a válaszukat: Bonifác 

#UE32J5500 #SamsungSmartTV

6 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

A leírt jelenséggel kapcsolatban az alábbiakat érdemes figyelembe venned:

HUN_HMFDVBEUJ-1.308-1.png

HUN_HMFDVBEUJ-1.308-2.png

Emellett a TV készülék gyári visszaállítását tudom még ajánlani, illetve hogy ellenőrizd az adathordozó, illetve az adatkábel megfelelő működését.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Szénási Bonifác
Apprentice
Beállítások

Az adatkábel és a meghajtó tökéletesen működik, a számítógéppel összekötve a fájlokat tudom módosítani és lejátszani. Szóval már csak a tv-vel lehet baj

0 tetszik
Szénási Bonifác
Apprentice
Beállítások

Mindent kipróbáltunk, viszont a probléma továbbra is fennál... A videokodekek kompatibilisek, nem tudom, hogy mitől nem tudja lejátszani így hirtelen a videókat..

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Ebben az esetben kérlek lépj kapcsolatba a terméktámogatással:
https://www.samsung.com/hu/support/#contact

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Szénási Bonifác
Apprentice
Beállítások

Elküldtem online, e-mailben a hibát, körübelül mennyi idő ameddig válaszolnak?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Maximum 1 hónap.

0 tetszik