dátum: 08-11-2022 08:00 PM
Üdvözlet!
A napokban vásároltam egy Samsung 5. szériás full hd tv-t. (típusa: e32t5302ckxxh)
Mivel nem igazán vagyok megelégedve a gyári képbeállításokkal, szeretnék egy kis segítséget kérni. A színeket meglehetősen fakónak találom. Komolyabb beállításokhoz, (mint pl. fehéregyensúly, a színek arányainak variálása) viszont nem igazán értek..Tisztában vagyok vele, hogy csodát ebben az árkategóriában nem kell várni. De mivel mindig is a márka híve voltam, nem szeretnék csalódni most sem.. Tudnátok tanácsot adni esetleg ajánlott képbeállításokkal kapcsolatban. Külföldi oldalakon se nagyon találtam megoldást a problémára, noha nagyjából már két éve van a készülék a piacon.. Minden válaszért hálás vagyok előre is..
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 09-11-2022 08:21 AM
Szia,
Ajánlom figyelmedbe az alábbi videót:
dátum: 09-11-2022 08:21 AM
dátum: 09-11-2022 07:21 PM
Üdv!
Beállítottam a videón szereplő paramétereket, minimálisan még variáltam a színekkel egy kicsit, egész jó lett.. Egyenlőre használom ezzel, hagyom a szemem hozzászokni..
Köszönöm szépen a segítséget!
dátum: 08-01-2023 09:40 PM
Tisztelt Samsung,
két hete vásárolt UE32T403 televízió nyitóképén jobboldalt egy függőleges fehér csík éktelenkedik. Képernyő diagnosztikát lefuttattam, ott nem jelentkezik a probléma, de videó nézése közben sokszor észrevehető a csík. Tudom, hogy ez nem egy csúcstelevízió, de akkor is nagyon zavaró, hogy egy új tévé esetében már az első beüzemelés után ilyen hiba jelentkezik.