13-06-2023 04:09 PM - upraveno 13-06-2023 04:16 PM
Dobrý den, mám problém s wifi připojením, chci se připojit bezdrátově, jenže když zadám typ sítě ,,bezdrátový” tak mi vyběhne tabulka, kde se kontroluje připojení k bezdrátové síti a nad tím je napsané ,,žádná síť”. Jakmile to zmizí, tak se to přepne zpět na výběr typu sítě a absolutně se neobjeví tabulka s wifinami, poradí mi prosím někdo? Z ničeho nic se to stalo, restartovat síť jsem zkoušel, obnovit smarthub také a i vypnutí ze zásuvky a stále nic. Před pár měsíci mi tabulka s wifi normálně vyskakovala a teď už vůbec, viz. Foto
o 13-06-2023 05:00 PM
Dobrý den @Nicolas70
Pokud proběhl reset Smart Hubu, zkuste TV odpojit na 10 minut od sítě a pak zkusit znovu. Pak už jediné reset do Továrního nastavení a pokud to nepůjde ani potom, tak bude něco špatně s Wifi modulem a to bude na servis.
o 13-06-2023 06:04 PM
Bohužel to nepomohlo, ovšem připojení přes kabel funguje normálně.
o 13-06-2023 06:18 PM
o 13-06-2023 06:28 PM
o 13-06-2023 07:33 PM
já sice hotspot udělám, jenže já nevidím ani jednu dostupnou wifi, což jsem kdysi viděl neustále, vzhledem k tomu, že bydlím v paneláku. Po zadání typu sitě ,,bezdrátový”, zmáčknu to, načítá se kontrola sítě, poté to zmizne a opět zůstává nabídka výběr sítě, viz. foto. Okénko s wifinami se mi prostě nezobrazí, je to zajimavé..
o 14-06-2023 09:25 AM
Ještě jsem našel návod na restart nastavení sítě, to jste zkoušel?
A zkoušel jste úplný restart televizoru do továrního nastavení?Pokud nepůjde Wifi ani po kompletním resetu televizoru, tak se bude jednat o HW problém a bude potřeba servis.
https://www.samsung.com/cz/support/tv-audio-video/reset-smart-hub-do-vychoziho-nastaveni/