Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčnost internetu přes kabel

(Téma vytvořeno: 24-11-2020 02:59 PM)
1336 Zobrazení
stefan65
First Poster
Možnosti

U TV UE50TU7172 mi nejde zprovoznit internet přes kabel, pouze přes wifi. Po zakoupení TV a jejím prvotním zapojení to fungovalo, ale jen den. Pak mi to signalizovalo, že nebyl nalezen síťový kabel, že je nutno ho připojit. Šlo to jen bezdrátově. TV jsem vrátil a dostal novou, ale i na druhé byl stejný problém. Vyzkoušel jsem všechny rady od pracovníků Samsungu, ale nic. Síťový kabel jsem také vyzkoušel u jiného Samsungu a byl v pořádku, internet fungoval. Má někdo podobnou zkušenost. Poraďte ! Díky Stefan 65

0 Like
6 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @stefan65 a děkujeme za Váš dotaz. 

Pokud se tento problém vyskytuje u dalšího kusu TV, vyzkoušel bych vyměnit síťový kabel vyměnit za nový - může být nalomený, a i když u jiné TV fungoval, Dále bych vyzkoušel jinou zásuvku na síťovém zařízení/modemu, kam televizor připojujete. Je pro Vás nutné mít TV připojenou síťovým kabelem ? 

Děkuji

fajnsnek2
0 Like
stefan65
First Poster
Možnosti

Navržené možnosti jsem vyzkoušel, ale bezúspěšně. Je jasné, že by mělo být bezdrátové připojení výhodnější. I když mám dostatečně rychlý internet, měl jsem doma pracovníka firmy, který mi všechno prověřil, tak se mi to stejně občas večer seká. Kabelem nikdy, mám po bytě rozvod, tak mě kabel nevadí. Zkusím další kabel. Mám nabídku od Samsungu, že mi to prověří jejich technik, ale zatím to odkládám kvůli kovidu. Je mi 70 a rodina má obavu o mé zdraví. Díky

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Děkuji za odpověď. Vyzkoušejte tedy pokud možno další kabel. Vaše obavy vzhledem k situaci s kovidem naprosto chápu. Pokud se bude jednat o problém televizoru, pracovník servisního střediska by provedl diagnostiku a případnou opravu u Vás doma, ale je nutné vyloučit, že to skutečně nemůže být tím kabelem nebo routerem. 

fajnsnek2
0 Like
VeraPruchova
First Poster
Možnosti

Dobrý den, vyřešil jste to nějak? Protože mám pobobny problém. Akorát mi to píše, že síťový kabel je připojen akorát k internetu ne. I když jsem ten sami kabel dala do konzole, tak internet tam normálně jde. Už mě to opravdu vytáčí. 

0 Like
stefan65
First Poster
Možnosti

Bohužel jsem to zatím nevyřešil, sleduji internet v TV přes wifinu. Čekám, až se uklidní situace s kovidem a pozvu si technika ze Samsungu. Jsem s nimi domluven.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@stefan65 poslal jsem Vám soukromou zprávu, můžete si ji přečíst přes webové rozhraní po přihlášení

https://eu.community.samsung.com/t5/notes/privatenotespage

fajnsnek2