Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém s one connect kabelem

(Téma vytvořeno: 09-10-2019 06:22 AM)
1977 Zobrazení
machulos
First Poster
Možnosti

Ahoj,

cca po půl roce používání se TV (QE55Q7FN) restartovala a po naběhnutí se na obrazovce zobrazilo toto. Máte s tím někdo zkušenost? Zapnout, vypnout, vypojit nepomáhá....sams_TV.jpg

8 Odpovědi
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Zdravím @machulos ,

pokud se po dobu používání nemohlo stát něco s kabelem samotným, obávám se, že se jedná o problém One connect boxu a mohu jen doporučit kontaktovat naši premiovou službu Moje QLED TV. Zde ti sdělí konrétní informace a případně si rovnou můžeš objednat servisní výjezd. Pokud by se jednalo o závadu a neopravil by ji technik na místě, po dobu opravy ti zapůjčí náhradní televizor. Kontakt a více info zde - Moje QLED TV :ok-hand:

0 Like
Igor82
Apprentice
Možnosti
ahoj! ja mám stejný model a po 7 mesiacoch samovolne vypne a zapne a už se to deje čoraz častejšie, myslel som, že ho ruší wifi router ale ne, pak sem zistil, že je uplne horucy vzadu ako sa napája, tiež mam one connection box. zistil som ale, že ke*ď zapnem vyntilator a dam ho za telku tak sa mi nevyp vobec ide bez chyby, ale vypnem ventilator po pol h zase vyp a zap
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Igor82 

Evidentně se jedná o problém přehřívání One connect boxu, pokud při zapnutém ventilátoru funguje.  Má box dost místa ze všech stran aby měl dostatečný přívod vzduchu? pravděpodobně budete muset kontaktovat servis Moje QLED

fajnsnek2
Igor82
Apprentice
Možnosti
Nazdárek fajnSnek, nie nie one connect box mám pod telkouv v tv skrinke a samozrejme má dostatok priestoru na dýchanie, učil som sa elektrotechniku síce to nebolo teraz ale takéto veci viem, problém je v oblasti napájanie samotného TV, tam som zistil nadmerné teplo, ktoré sa mi vlastne aj potvrdilo, lebo ventilátor mám za TV a nasmeroval som ho k oblasti napájania a TV pracuje bez chyby, ale akonáhle vypnem ventilátor prejde cca pol h az max 1h a začína sa vyskytovať chyba teda svojvoľné ani nie vypínanie skr reštart TV vyp a zap trvá cca do 3s. Zajtra možno budeme múdrejší, akurát ma kontaktoval technik, že príde zajtra poobede tak uvidíme. Každopádne ak sa na mieste chyba zistí a odstráni podelím sa o skúsenosť a ak nie takažby to prišlo zo servisu.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Vím, že když jsem studoval loňské modely, tak zrovna u Q7FN si pamatuju, že oneconnect box byl poměrně rozehřátý i v normálním stavu. Je to konkrétně v tomto článku.  Všechny hlavní elektronické součásti + zdroj v tak malé krabičce zkrátka vyzařují hodně tepla, ale u Vašeho modelu bude asi tedy špatně něco ve zdroji. Určitě prosím napište jak jste dopadl. Děkuji za odpověď 

fajnsnek2
Igor82
Apprentice
Možnosti
ahoj! ano aj ja som mal podozrenie na one connect box zo začiatku aj som ho uložil v skrinke na samostatné miesto , aby nemal okolo seba niš a ešte k tomu som ho dal aj na nožižky asi 4 cm vysoké, aby mal lepšie chladenie, len potom ako som už písal na zdnej strane TV ako je napájanie tam som púšťal ventilátor, ktorý na samotný box nemal dosah a prestalo. Stále čakám na technika, ale ako je to pravidlom dneska mi ide TV už skoro 3h bez ventilátora a ani raz sa nevypol :))))) uvidíme. Ďakujem za článok.
Igor82
Apprentice
Možnosti
Takže boli u mňa chalani technici z ESC pobočka Nitra veľmi dobrýz prístup. Pozreli sa na to spravili diagnostiku a nakoniec vymenili základnú dosku v TV a k tomu aj nový kábel mi doniesli. Podľa nich taktiež bolo nadmerné prehrievanie sa pri napájaní a bola aj doska horúca tak uvidím ako s tou novou. Všetko naprogramovali a zabralo to pol h takže m usím vyjadriť naozaj maximálnu spokojnosť.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Igor82  Děkuji za info ohledně výsledků servisu. Doufám, že TV Vám již bude šlapat bez problému. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

fajnsnek2
0 Like