Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nejde HDMI3 ovládat zvuk ani vypínat.

(Téma vytvořeno: 14-03-2020 07:19 PM)
3594 Zobrazení
Vilda74
Student
Možnosti

Dobrý den. Mám TV Samsung UE50RU7172 připojenou z HDMI3 do receiveru Onkyo. Všechno fungovalo po zapojení bez problému, ovládání hlasitosti, přepínání vstupů na recieveru, vapínání. Pak došlo k nějaké aktualizaci, přibyla aplikace Tmobile Go a od té doby nelze. tyto funkce přes HDMI ovládat. Zvuk sice jde, ale TV se tváří, že tam žádný HDMI kabel připojený není, lze jen TV reproduktor, nebo optika. Když dám diagnostiku HDMI, tak proběhne OK, ale v nabídce zvuku HDMI není. Na recieveru mi diagnostika píše, že TV nepodporuje zpětný zvukový kanál. Zkusil vše vrátit do továrního nastavení, aktualizaci FW na obou zařízeních, tři různé HDMI kabely a výsledek stejný. TV mám tři měsíce. Je to na reklamaci, nebo je problém někde jinde. Na podpoře Samsungu mi nepomohli... Díky

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Vilda74 

Vyzkoušejte TV odpojit od elektrické energie a nechat jí takto minimálně 10 minut - provede se reset systému. Následně zkontrolujte zda máte aktivovanou funkci Anynet+ (Naleznete to v Nastavení -> Obecné -> Správce externích zařízení) Děkuji za vyzkoušení a zpětnou vazbu. Děkuji

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @Vilda74 

Vyzkoušel jste i jiné HDMI porty, nebo pouze jeden ? Vyzkoušel bych ještě udělat reset Smart Hubu. Poté vyzkoušejte případně připojit do jiného HDMI jak seto bude chovat. Váš dotaz také ještě prověřím. Děkuji

fajnsnek2
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Vilda74 

Vyzkoušejte TV odpojit od elektrické energie a nechat jí takto minimálně 10 minut - provede se reset systému. Následně zkontrolujte zda máte aktivovanou funkci Anynet+ (Naleznete to v Nastavení -> Obecné -> Správce externích zařízení) Děkuji za vyzkoušení a zpětnou vazbu. Děkuji

fajnsnek2
Vilda74
Student
Možnosti

Tak jsem vyzkoušel, dle vaší rady. Zapnul Anynet+ a okamžitě se to chytlo a zdá se, že vše funguje jak má. Děkuji mockrát.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Vilda74  Tak to je super! Kdyžtak Vás poprosím jestli můžete mou odpověď Přijmout jako řešení. Děkuji Vám 

fajnsnek2