Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje Youtube Samsung QE43Q60R

(Téma vytvořeno: 16-07-2021 06:46 PM)
808 Zobrazení
QLED3
Explorer
Možnosti

Najednou přestal fungovat Youtube. Okna skladeb se načtou ale nic nejde zprovoznit a stále se točí načítací ikona a to jak z aplikace tak i z internetu. Eurosport a internet funguje bezvadně.
Provedl jsem odpojení od sítě -nic, provedl jsem reset SmartHubu a novou registraci a instalaci aplikací - nic.
Toto není jediný problém který jsem řešil a u televizoru za 18990,- je to „tragédie“. Z komunikace WhatsAppem mi bylo doporučeno otočit se na servisní středisko - potěš „Pán Bůh“, tam se opět budou škrábat za uchem co to může být. Dcera má starší TV za poloviční hodnotu a problémy nezná. Při příštích potížích kupuji novou TV ale v životě ne od Samsungu.
Děkuji za případnou radu.

0 Like
9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, asi jste zkusil už všechno, co můžete doma udělat. Ještě mě napadá, jestli nemůže být nějaký problém s routerem, třeba chyba v DNS? Máte možnost připojit TV přes jiné připojení, aby se to vyloučilo?

Další možnost je problém na straně Google - neproběhla nějaká aktualizace?

Ony se věci nestávají najednou samy od sebe, vždy je nějaká příčina, že jste ji nepostřehl, nic neznamená. A pokud přestane fungovat aplikace třetí strany, je trochu nefér okamžitě se trefovat do Samsungu, problém může být opravdu kdekoliv.

P.S. Odpojení od sítě myslíte 230V nebo internet? Když tak odpojte od napájení a několik minut počkejte, tím dojde k úplnému zresetování TV. Ale je to takové řešení/neřešení...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fedrs
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer, zkuste v tv nastavit DNS server na 8844, mě toto s youtube aplikací pomohlo
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Jen pro jistotu, myslíte hlavní DNS na 8.8.8.8 a záložní na 4.4.4.4 - tzn. Google?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fedrs
Journeyman
Možnosti
Jděte prosím v tv do nastavení ,obecné síť změna DNS, mě tohle u mé Neo Qled pomohlo, samozřejmě nevím jestli to pomůže i vám
0 Like
QLED3
Explorer
Možnosti

Děkuji za odpovědi.
Nastavil jsem DNS na 8.8.8.8 a chvíli to fungovalo, načtení trvalo přes 1 minutu a i u zvolených pořadů se to opakovalo. Při další aktivaci Youtube to již hlásilo chybu. Děti vedle v pokoji mají Toshibu a tam vše funguje bezvadně.
Jen tak na okraj, fungovala by tato TV v Rakousku ( Q43Q60R) - vzal bych to tam důchodcům, ti tyto aplikace nesledují a velkou obrazovku by přijali.
Děkuji za pomoc všem.

0 Like
Shirocz
First Poster
Možnosti

U Youtube se jedná o problém na straně Samsungu s jejich "výborným" FW 1310 ... problém je známý už cca půl roku, bohužel Samsung stále neví / nechce problém opravit :).

0 Like
kecachep
First Poster
Možnosti

Mě pomůže,když se odhlásím z účtu YouTube a znovu se přihlásím.Ovšem po vypnutí televize se to druhý den opakuje.Takže pokaždé - odhlásit a přihlásit.Je to pakárna (Ultra HD Smart TV UE65NU7472 Série 7 (2018).

0 Like
Shirocz
First Poster
Možnosti

Já to vyřešil na své Q8DN zapojením skrze LAN.Jelikož Samsung se k tomu staví tak, že je to nezajímá a nemůžou mi pomoct. Ono tam je problém že si při Wi-fi TV přehazuje zle codecy  ( Lze vyčíst z debugu). Nicméně čekat na opravu od Samsungu je asi zbožné přání... stejně by s dalším updatem jen dodrbali ještě více Local dimming apod.

0 Like
QLED3
Explorer
Možnosti

Po dovolené jsem odvezl TV do servisu kde k mému překvapení vše fungovalo normálně. Obrátil jsem se na poskytovatele WI-FI připojení a technik nakonec zjistil, že router má nízkou propustnost (10 let starý) a po výměně routeru za nový vše funguje opět normálně.  To by mne nenapadlo, pakliže Eurosport a internet před tím fungovaly normálně. Děkuji všem za informace.

0 Like