Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Koupě nové TV

(Téma vytvořeno: 03-02-2025 09:49 AM)
241 Zobrazení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Ahoj skupino, prosim o radu, odesly nam najednou dve televize a vzhledem k tomu ze maji sve uz za sebou cca 10 let, chci poridit novou. Chci se teda poradit jaky model by jste mi doporucili. Velikost je jasna 55" a nejspis OLED, pouzivame na bezne koukani, fimy.a hlavne youtube stream. Deti mame male, takze casem mozna PS....nepotrebuju vrcholny model, spise stredni tridu, neco kolem 25 tis....je toho tolik, ze se v tom moc nevyznam, ale hlavne at je televize rychla, vim ze samsung ma OS Tizen, ake pokud dela i android tv nebo google tv muze byt....predem dekuji za rady a zkusenosti....
15 Odpovědi
M1GGaD1GG
Pathfinder
Možnosti
To je náhoda, taky mi odešla TV a do konce ledna je pořád 1+1 za 50% sakr.. chtěl jsem to využít, protože jinak QE65Q80DAT jde sehnat o 4k levněji než u Samsungu.
0 Like
Honzajz
Voyager
Možnosti
To je bohužel obyčejná Qled. NeoQled je o parník jinde
0 Like
piters50
Voyager
Možnosti
Za mne bych bral mini led. Mám qled sherif 55,frame 32,50 a 55, a když jsem si pořídil dva smart monitory 43 144hz tak jako že ostatní samsungy mají super obraz, i ty 32'', tak ty mini led jsou ještě lepší.
Černá je jak noc )). Chtěl jsem si pořídit Neo QLED TV Samsung 43'' ale nebyla skladem a nyní mini led volby nelituji.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Lukpav15 krásny deň prajem 😉 dajte nám vedieť, či niektorá z odpovedí pomohla k výberu TV pre vás 😉 

Každopádne sa s výberom neváhajte obrátiť aj na našu zákaznícku linku, kde vám pomôžu vybrať dostupný TV z e-shopu Samsung 😉 https://www.samsung.com/cz/support/contact/

0 Like
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Tak jsem dnes byl mrknout na televize a ta QE55QN85D je super, ma daleko jasnejsi obraz nez oled, takze asi vyhrala...jeste se rozhoduju mezi veezi QE55QN90D ale tam krom 144 hz a silnejsiho zvuku 40w vs 60w je stejna....a rozdil vic jak 5 tisic mi prijde celkem dost...mate nekdo zkusenost....myslim ze rozdil 120 vs 144 hz nikdo okem moc nepozna, hry nehraju....pokud mate nekdo radu nebo zkusenost, budu rad za info...dekuju.
Řešení
Lukpav15
Pathfinder
Možnosti
Takze vcera zakoupena QE55QN85D v akci za 21 tis a spokojenost.....dekuju vsem za rady....👍
0 Like