dátum: 15-06-2020 01:10 PM
Üdvözletem!
Nekem olyan problémám lenne, hogy eddig lejátszotta a Kingston DataTraveler 3.0 pendrive-ról a filmeket, most meg be sem tölti, csak forog és forog a töltés. A TV modellkód: UE50MU6102. Mi lehet a probléma, mit tudok tenni a hiba kiküszöbölésére? Ez sem fog működni már, mint ahogy a laptop kapcsolódása sem vezeték nélkül?
Válszukat előre is köszönóm!
Andzsi
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
15-06-2020 02:03 PM – szerkesztés: 15-06-2020 02:03 PM
Szia!
Kezdésnek kérlek ellenőrizd, hogy a TV készülék támogatja-e az általad lejátszani kívánt médiát:
https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201801/20180123103332177/HUN_KTMDVBEUL-3.0.7_180111.1.... (116-117- oldal)
A további hibaelhárítás érdekében az alábbi lépéseket tudom javasolni:
@andzsi29 írta:
Ez sem fog működni már, mint ahogy a laptop kapcsolódása sem vezeték nélkül?
Erről kérlek tudnál részletesebben mesélni?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
15-06-2020 02:03 PM – szerkesztés: 15-06-2020 02:03 PM
Szia!
Kezdésnek kérlek ellenőrizd, hogy a TV készülék támogatja-e az általad lejátszani kívánt médiát:
https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201801/20180123103332177/HUN_KTMDVBEUL-3.0.7_180111.1.... (116-117- oldal)
A további hibaelhárítás érdekében az alábbi lépéseket tudom javasolni:
@andzsi29 írta:
Ez sem fog működni már, mint ahogy a laptop kapcsolódása sem vezeték nélkül?
Erről kérlek tudnál részletesebben mesélni?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 15-06-2020 03:35 PM
Köszi! A visszaállítással rendbe jött. Hát, mivel ugyanazok a filmek voltak a pendrive-on, s eddig lejátszotta, így a formátummal nem lehetett gond! Frissítést szoktam figyelni, de már nagyon régóta nem találok új frissítést, pedig jó lenne, mert az interneten is van olyan, amit nem tud lejátszani az elavult böngésző indokkal.
Régebben a laptopot bluetooth-szal sikerült a TVre rákapcsolni, de már nagyon régóta meg sem találja a TVt, s valami illesztőprogram hibát ír ki. Anno azt a választ kaptam, hogy HDMI kábellel lehetséges. Oké, kapcsolódik így, de kényelem szempontjából nem a legjobb megoldás, s a technika fejlődése is visszaesés ebből a szempontból!
dátum: 16-06-2020 11:52 AM
Próbáltad frissíteni, illetve újratelepíteni a notebook bluetooth driverét?
Illetve pontosan mi a neve a laptopnak?
dátum: 16-06-2020 01:49 PM
Mármint frissíteni hol és mit?
Igen, megpróbáltam újratelepíteni a laptopon, de miután letöröltem, s próbáltam megkeresni, nem találta meg ezt a típusú TVt.
Ez egy Dell.
dátum: 21-06-2020 06:08 PM
Arra gondolok, hogy eszközkezelőből le lehetne törölni a jelenlegi bluetooth drivert és újból telepíteni a Dell weboldaláról.
Emellett arról az "illesztőprogram hibáról" sem ártana egy kép.
dátum: 22-06-2020 10:32 AM
Megpróbáltam letörölni, aztán újratelepíteni a bluetooth drivert, de a probléma továbbra is ugyanaz.
Samsung TVt meg se nagyon találja, míg a lenti szinten található LG okos TVre simán rátalál.
Próbál csatlakozni, ani a gépen lárható, de a TVn semmi. Az illesztőhibát is csak igy írja, konkrét problémát nem ad ki.