Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

külső HDD csatlakoztatása TV-hez

(Témakör létrehozásának dátuma: 23-01-2022 02:23 PM)
4875 Megtekintések
Itzpapalotl
Student
Beállítások

Próbálunk csatlakoztatni egy 931 Gb-os WD Elements külső winchestert NTFS fájlrendszerrel, USB 3.0 csatlakozóval Samsung TV-hez, de nem ismeri fel. Pendrive-ot is próbáltunk, azt felismeri.  A TV modelje: LE32D550K1W. Azt szeretnénk megtudni, hogy milyen paraméterekkel rendelkező külső HDD-t tud kezelni ez a típusú TV.

Minden tanácsot előre is köszönünk. :smiling-face:

4 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

• Mi a pontos neve a szóban forgó HDD-nek?
  • Az említett merevlemezt a TV készülék USB 1-es portjához csatlakoztatod?
  • FAT16 és FAT32 fájlrendszerre formázás esetén sem látja az adathordozót?
  • Az adathordozón lévő fájlok és mappák száma meghaladja a 4000-et?
  • A HDD és a TV között egyetlen adatkábel van, nem használsz hosszabbítót vagy elosztót?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

Itzpapalotl
Student
Beállítások

- pontos nevét nem tudom ,de a hátlapján van egy kód: WDBPCK0010BBK-03

- igen próbáltuk az 1-es porttal is

- próbáltam FAT32-re átvarázsolni a HDD, 15 órát küzdött vele a PC, a végén kiírta, hogy nem sikerült, úgyhogy lemondtam a FAT32-ről, meg őszintén nem szívesen mondanék le az NTFS-ről

- file-ok és mappák száma meg sem közelíti a 4000-et

- a HDD és a TV között 1 db adatkábel van: egy USD 3.0-ás

Nem ragaszkodunk a fent említett HDD-hez, akár szívesen vásárolnánk egy másikat (használtat is) , ami passzol a TV-hez, csak jó lenne tudni, hogy milyen HDD-t tud a TV olvasni.

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

A készülék használati utasításának 124-128 oldalain vannak leírva az USB eszközökre vonatkozó korlátozások és tudnivalók: https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201201/20120128150225116/LX5DVBEU2A_HUN.pdf

Sajnos nem vagyok benne biztos hogy mi okozhatja a leírt jelenséget, egyelőre az adathordozó túl nagy áramigényére tudok gondolni, azonban a Western Digital oldalán nem találtam fogyasztásra vonatkozó információt az említett merevlemeznél.

A formázási problémát valószínűleg a diskpart lemaradottsága okozza, érdemes lenne Linux segítségével vagy egy erre specializálódott szoftverrel megpróbálni a dolgot:

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

sasa1122
First Poster
Beállítások
Üdv!Egy új Samsung 4k tv-hez hogy lehetne egyszerre Wifis egeret és külső adattárolót csatlakoztatni ha csak egy usb bemenet van az összes többi hdmi?
0 tetszik