dátum: 23-01-2022 02:23 PM
Próbálunk csatlakoztatni egy 931 Gb-os WD Elements külső winchestert NTFS fájlrendszerrel, USB 3.0 csatlakozóval Samsung TV-hez, de nem ismeri fel. Pendrive-ot is próbáltunk, azt felismeri. A TV modelje: LE32D550K1W. Azt szeretnénk megtudni, hogy milyen paraméterekkel rendelkező külső HDD-t tud kezelni ez a típusú TV.
Minden tanácsot előre is köszönünk.
dátum: 23-01-2022 11:51 PM
Szia!
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 26-01-2022 06:24 PM
- pontos nevét nem tudom ,de a hátlapján van egy kód: WDBPCK0010BBK-03
- igen próbáltuk az 1-es porttal is
- próbáltam FAT32-re átvarázsolni a HDD, 15 órát küzdött vele a PC, a végén kiírta, hogy nem sikerült, úgyhogy lemondtam a FAT32-ről, meg őszintén nem szívesen mondanék le az NTFS-ről
- file-ok és mappák száma meg sem közelíti a 4000-et
- a HDD és a TV között 1 db adatkábel van: egy USD 3.0-ás
Nem ragaszkodunk a fent említett HDD-hez, akár szívesen vásárolnánk egy másikat (használtat is) , ami passzol a TV-hez, csak jó lenne tudni, hogy milyen HDD-t tud a TV olvasni.
dátum: 28-01-2022 10:35 AM
A készülék használati utasításának 124-128 oldalain vannak leírva az USB eszközökre vonatkozó korlátozások és tudnivalók: https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201201/20120128150225116/LX5DVBEU2A_HUN.pdf
Sajnos nem vagyok benne biztos hogy mi okozhatja a leírt jelenséget, egyelőre az adathordozó túl nagy áramigényére tudok gondolni, azonban a Western Digital oldalán nem találtam fogyasztásra vonatkozó információt az említett merevlemeznél.
A formázási problémát valószínűleg a diskpart lemaradottsága okozza, érdemes lenne Linux segítségével vagy egy erre specializálódott szoftverrel megpróbálni a dolgot:
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 19-12-2024 08:19 AM