Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

HDMI ARC problem se zvukem

(Téma vytvořeno: 03-06-2023 03:41 AM)
229 Zobrazení
Straki74
First Poster
Možnosti

Mám Tv UE65TU8072UXXH je tam HDMI ARC tu propojim s Denon AVR 2113 , ktere ma take HDMI ARC. Problém je že zvuk je strasny , takovy divny ,takové škvrčeni  jakoby to neumelo dekodovat . Denon ukazuje DD + ale zvuk nic.  Po optice neni problém , jede i Dolby Digital v 5.1 .

Volal jsem na technickou podporu , restartovali HDMI a provaděli test a vse OK , ze je problem na Denon.

Denon technicka podpora oznamila , ze problem je na strane Samsung , maji spatne kodovani . Kabel HDMI otestovany a spravny s ARC.

Mam posledni firmware a stale problem.

0 Like
2 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tento návod jste předpokládám našel a postup zkusil, že? https://support.denon.com/app/answers/detail/a_id/3956/~/playing-tv-audio-source-to-an-avr

Ještě bych asi zkusil jiný kabel, může na něm být napsáno cokoliv, ale může být třeba vadný. Případně, pokud optika jede dobře, je nějaký zásadní důvod, proč nepoužít optiku?

Obávám se ale, že jakmile se snažíte přinutit ke spolupráci výrobky více značek a nejede to, nikdo nepřizná, že je chyba u něho a v lepším případě to někdy potichu opraví. Já takto řešil problém, kdy nefungoval správně tablet Wacom v Adobe Photoshop pod Microsoft Windows. Hádejte, co se dělo - posílali si mě od společnosti ke společnosti a problém přetrvává dodnes.

Samsung S24 Ultra Black 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB |Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds / Buds2 / Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Straki74
First Poster
Možnosti

Dobey den , ano vše jsem zkoušel i ruzne HDMI kabely , i test HDMI na televizi . PCM jede , ale ja chci prostorovy zvuk a zapojeny pouze jeden kabel , proto je ARC + jeden ovladač.

Na strankach Samsung jsem narazil ze problem maji a ma byt opraven novym firmwarem , ale nepisou ve ktere verzi a zada bylo vyreseno . Ona Tv nejede po ARC ani s Blueray Samsung , tak je jasne , ze problem je v TV . Podpora Samsung neprizna problem.  PS4 i blueray vse normalne funguje po HDMI s Denon . Jen ta TV ne , ona si i spravne najde model Denon AVR 2113 .

0 Like