Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

NeoQLED HomeScreen

(Téma vytvořeno: 25-06-2025 09:11 AM)
704 Zobrazení
Wlado265
Voyager
Možnosti
Dobry den, mam taky problem s mojim NeoQLED Bckova rada, po vypnuti TV a znova zapnuti mi jednoducho zmizla domovska obrazovka, mam tam len ciernu obrazovku, viem sa dostat iba do menu TV, skusal som aj obnovit povodne nastavenia, presiel som celym procesom no nefunguje to, appky napr ako netflix sa po spusteni hw tlacidla na ovladaci zapnu

Co s tym? Alebo je nejaka chyba na samsung strane a tym padom si TV neviem nacitat nejake data zo servrov?

Vdaka
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
hruse1
Apprentice
Možnosti

Můj workaround: znovu factory reset, žádné připojené zařízení, žadný internet, žádný samsung účet. Prostě offline monitor (nepoužívám ani žádný tuner). 

Home screen je nyní k dispozici.

Připojení k internetu, odsouhlasení všech(!) podmínek. Přihlášení k samsung accountu.
Aplikace jsou nyní k dispozici a lze je instalovat.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Wlado265
Voyager
Možnosti
vdaka, ale este vcera som skusil ten postup bez netu, bez uctu a vsetko nabehlo 😊 cize az po tom celom som sa prihlasil k SA

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Wlado265
Voyager
Možnosti
Nepomaha ani restart smart hubu
0 Like
hruse1
Apprentice
Možnosti

Mám úplně stejný problé na QE50Q80. Od dnešního rána se se nezobrazí domácí obrazovka, jen účet, hledání, ambientní režim a nastavení.
Nainstalované aplikace lze vyhledat zadáním názvu a spustit.
Nejdříve jsem provedl všechny servisní a analytické funkce. Nic nepomohlo. Poté jsem TV vrátil do továrního nastavení a ani to nepomohlo.

Wlado265
Voyager
Možnosti
takze co kupujeme nove TV 😂 snad sa tu niekto zo samsungu vyjadri
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Wlado265 

Pokiaľ nepomohol studený reštart, reset SmartHub a dokonca ani Factory reset, tak bude chyba pravdepodobne niekde inde 🤔 

Situáciu skúsim(e) nechať preveriť a uvidíme. Zatiaľ sa Vás spýtam - máte nainštalovanú najnovšiu verziu FW?

0 Like
Wlado265
Voyager
Možnosti
TV mam QE65QN85B a neponuka mi ziaden update, niesom teraz doma ale je tam sw v 1661 ak dobre pamatam, vdaka
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Zatiaľ sa mi podarilo vyzistiť, že teoreticky by mohlo ísť o dočasnú chybku, ktorá sa opraví v čo možno najkratšom termíne (niečo podobné sa už kedysi stalo). Nemalo by ísť o chybu na Vašej strane.

Ako píše @hruse1 vyššie, aplikácie by malo byť možné - zatiaľ - vyhľadať manuálne, pomocou lupy.

Prosím Vás o sledovanie situácie a v prípade, že by došlo k náprave, tak nám prosím dajte vedieť 👍

Pevne veríme, že sa situácia vyrieši čo najrýchlejšie 😉

hruse1
Apprentice
Možnosti

Ano, kontrola FW opakovaně proběhla vždy s tím, že mám nejnovější 

0 Like
Řešení
hruse1
Apprentice
Možnosti

Můj workaround: znovu factory reset, žádné připojené zařízení, žadný internet, žádný samsung účet. Prostě offline monitor (nepoužívám ani žádný tuner). 

Home screen je nyní k dispozici.

Připojení k internetu, odsouhlasení všech(!) podmínek. Přihlášení k samsung accountu.
Aplikace jsou nyní k dispozici a lze je instalovat.

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Wlado265 

Pokiaľ to stále nefunguje, tak tu mám pre Vás ďalší možný postup, ktorý sa k nám dostal z podpory a teoreticky by mohol fungovať:

- 2x po sebe urobiť studený reštart TV -> stlačiť a podržať na ovládači tlačidlo Zap/Vyp po dobu 5 sekúnd. Keď nabehne čierna obrazovka, tak znova na ovládači stlačiť a podržať tlačidlo Zap/Vyp po dobu 5 sekúnd 🤔

Pokiaľ vyskúšate, dajte nám prosím vedieť, či pomohlo. Ďakujeme 👍