Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chybné pixely na TV

(Téma vytvořeno: 09-02-2023 08:18 PM)
509 Zobrazení
FiloooSK
Pioneer
Možnosti
Zdravím, chcel by som sa spýtať mam TV Samsug QE55QN91A NeoQLED, a dnes som si všimol v pravom hornom rohu, čiernu bodku, keď som sa pozrel bližšie, tak sa jedná o 2 pravdepodobne mŕtve pixely. Dajú sa tieto pixely nejako opraviť?
0 Like
6 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Chyba sa prejavuje aj v teste obrazu? (Nastavenia-podpora-starostlivosť o zariadenie- samodiagnostika-test obrazu)

0 Like
FiloooSK
Pioneer
Možnosti
Áno
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

Tak to ma mrzi @FiloooSK  s najväčšou pravdepodobnosťou to je závada, zavolajte si na zákaznícku linku na tel. 0800 726 786 a objednajte si servis. Pripravte si 15miestne sériové číslo TV, nájdete ho priamo v Menu v podpore alebo na zadnej strane TV na servisnom štítku a faktúru

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Bohužiaľ, nejaká "domáca" oprava neexistuje.

Ako spomína komentár vyššie, v takomto prípade je nutné kontaktovať Zákaznícku podporu spoločnosti Samsung a produkt reklamovať.

0 Like
FiloooSK
Pioneer
Možnosti
Na internete som čítal, že na to aby mi bola uznaná reklamácia, musí byť chybných viac pixelov. Je to pravda?
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Popravde, u iných vorbcov mám rovnaké skúsenosti, že chceli uznávať záruku iba na skupinu pixelov. Ale nepodarilo sa mi dohľadať, ako k tomu pristupujú u Samsungu.

Najlepšie čo môžte spraviť je obrátiť sa priamo na infolinku. Tam Vám presne poradia, ako postupovať v takomto prípade

0 Like