Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Firmware 1401 nefunkčné titulky

(Téma vytvořeno: 18-09-2022 04:59 PM)
1637 Zobrazení
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Po poslednej aktualizácii TV QE65Q70R sa titulky zobrazujú stále, nezmiznú, pokiaľ sa nezobrazia ďalšie alebo sa nepretočí video. Ak je video napr. s Forced titulkami, kt. sa zobrazia len v strede filmu, tak tie titulky tam budú až do konca filmu, nezmiznú. Máte podobnú skúsenosť s týmto firmwarom? Malo by ísť o 2019 modely, podľa podpory Samsungu neevidujú problém v širšom rozsahu (tj. na oprave sa zrejme nepracuje?) 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SO_SESK
Explorer
Možnosti

Dobrý deň,

v súčasnosti ešte nie je riešenie dostupné vo forme servisnej USB aktualizácie, ale ústredie ho plánuje zahrnúť v aktualizácii, ktorá sa chystá v júli 2023. Toto je najnovšia oficiálna informácia.

Ďakujeme za trpezlivosť.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @Ultra92 , 

situáciu neustále monitorujeme a máme pre vás informácie. 

Držíme horúce informácie, že bola práve pre vašu TV vydaná aktualizácia T-MSMDEUC_1406.4, ktorá by mala situáciu vyriešiť.

Symptóm, ktorý sa prejavoval počas prehrávania videa obsahu z USB a DLNA sa po testovaní už neprejavuje, preto neváhajte TV aktualizovať.  

Aktualizáciu môžete previesť dvoma spôsobmi. Prostredníctvom WiFi alebo USB. Ak TV doposiaľ novú verziu nestiahla, môžete aktualizovať ručne, presný návod zasielam v odkaze nižšie, prípadne si ho môžete stiahnuť na stránke v časti Príučky a súbory na stiahnutie (Firmware Update User Manual), pomocou druhého odkazu nižšie, kde zároveň nájdete aj dlhoočakávaný balíček aktualizácie firmware (Upgrade File(USB type)). 

https://www.samsung.com/sk/smarttv/navody/ako-aktualizovat-firmware/

https://www.samsung.com/sk/support/model/QE65Q70RATXXH/

Ak aktualizácia nepovedie k náprave, dajte nám prosím vedieť. Budeme sa tým ďalej zaoberať. 

Pevne veríme, že sa podarí váš problém vyriešiť k vašej spokojnosti. 

Ďakujeme za pochopenie a prajeme pekný deň! Za SK Community, AndyTa 😉 

Zobrazit řešení v původním příspěvku

40 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti

O film z akého zdroja sa jedná? 

0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
z USB
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @Ultra92 ,

môžeme Váš dotaz  nechať priamo preveriť, najprv by som však od vás požadovala, aby ste previedol to samé z iného zdroja USB, vyskúšajte iný externý disk keď aj s rovnakým súborom, overte iný USB port, preveďte reset TV, vypojte ostatné externé zdroje z TV.

Doporučujem prejsť si podrobný návod k TV od strany 156 a skontrolovať, či váš USB splňuje podmienky pre používanie a súbor má korektný kodek, ktorý TV podporí.

https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202102/20210217131938382/MUSDVBEUR-3.0.6_EM_MUSE_EU_SL...

Následne váš dotaz môžeme posunúť ďalej k overeniu 😉

Ďakujem, AndyTa

0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Dobrý deň, používam Samsung USB DUO Plus, takže podmienky určite spĺňa. Vyskúšal som aj iný port, vyskúšal som aj súbor nahrať na externý disk, ten pripojil k TV, zresetoval TV, odpojil soundbar, vyskúšal som 7 ďalších súborov, všetko rovnaký výsledok, titulky sa zobrazujú stále pokiaľ sa nezobrazia ďalšie alebo nepretočí video pomocou šípiek doľava/doprava. Určite sú súbory kompatibilné, pretože rovnaký súbor mi so starším firmwarom prehralo bez problémov, rovnako tak na Pc sa rovnaký súbor zobrazuje korektne a titulky po sekunde zmiznú. Takže jednoznačne je chyba vo firmwari 1401.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @Ultra92 , ďakujem za informácie.

Situáciu som predala k overeniu, ako náhle dostaneme bližšie informácie, budeme vás spätne kontaktovať.

Ďakujeme za pochopenie a prajem pohodový deň! AndyTa

0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Včera som niečo málo okolo situácie zisťoval a skutočne (ako uvádzate aj toto vlákno) nie ste sám, a vyzerá to na nejaký menší bug. Kolegyňa @AndyTa situáciu už reportovala, ale bohužiaľ, momentálne nezostáva nič iné ako čakať na nápravu. Verím, že k tej príde čo najskôr 😉

0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Dobrý deň, máte, prosím, nejaké informácie? Podľa stránky Samsung bol upgrade na verziu 1401 vydaný 11. augusta, aktuálne je október a TV je stále nepoužiteľná s titulkami. Ďakujem
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Dobrý deň @Ultra92 , áno, na stránkach je aktuálna verzia.

Je potrebné vyčkať na nápravu, bližšie informácie nemáme k dispozícií.

Ďakujeme za pochopenie!

0 Like