Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nový firmware pro TV QE65S95C

(Téma vytvořeno: 17-11-2024 06:34 PM)
240 Zobrazení
Pucmeloud
Explorer
Možnosti

Na mém TV QE65S95C po nainstalování posledního firmwaru verze 2013 přestala fungovat streamovací aplikace "LepšíTV": signál se seká, objevují se rotující šipky signalizující načítání signálu až se sekne natvrdo. Na jiných streamovacích službách (Sledování.TV, Sweet.tv) funguje vše normálně. Máte někdo stejné zkušenosti?

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, reinstalaci aplikace jste zkoušel? Pravděpodobně bude opravdu nutné kontaktovat vývojáře aplikace LepšíTV pro optimalizaci aplikace na nové aktualizace OS Tizen

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Aktuálne nemáme nahlásené opakujúce sa sťažnosti na nefunkčnosť aplikácie.

Na diskusii na FB sa mi ale podarilo dohľadať, že v poslednej dobe majú viacerí užívatelia problém s pripojením k LepšíTV. Pomerne "živá" diskusia tam podľa času udávaného FB prebiehala predvčerom.

Zaujímavé ale je, že výpadky postihujú užívateľov náhodne 🤔

Ako píše kolega vyššie, skúsil by som kontaktovať podporu LepšíTV...

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
4 Odpovědi
Moonlighter
Pioneer
Možnosti

No, tak to je možný po aktualizaci, jestli jsou ostatní služby OK, je potřeba zjistit dostupnost u poskytovatele služby

0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer, reinstalaci aplikace jste zkoušel? Pravděpodobně bude opravdu nutné kontaktovat vývojáře aplikace LepšíTV pro optimalizaci aplikace na nové aktualizace OS Tizen

fajnsnek2
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Aktuálne nemáme nahlásené opakujúce sa sťažnosti na nefunkčnosť aplikácie.

Na diskusii na FB sa mi ale podarilo dohľadať, že v poslednej dobe majú viacerí užívatelia problém s pripojením k LepšíTV. Pomerne "živá" diskusia tam podľa času udávaného FB prebiehala predvčerom.

Zaujímavé ale je, že výpadky postihujú užívateľov náhodne 🤔

Ako píše kolega vyššie, skúsil by som kontaktovať podporu LepšíTV...

0 Like
Standa
Pioneer
Možnosti
Někde jsem četl, že lepší TV něco předělává a lidé mají mít strpení, že to bude dělat podobné problémy. Mám to samé.
0 Like